PMC en Cary shows bij Hifi-Studio Zwaard

Redactie HiFi.nl | 04 september 2012 | PMC i-Series

Wie regelmatig in Rotterdam vertoeft, weet dat je daar Hifi-Studio Zwaard kunt vinden. Hifi-Studio Zwaard bestaat om precies te zijn 22 ½ jaar en geeft haar jubileum extra glans met demo’s met hifi componenten van Cary Audio Design en PMC luidsprekers. De slogan is niet voor niets ‘HiFi-Studio Zwaard: een luisterbezoek waard!’.

Het is een doorlopende show, waar geïnteresseerden de komende weken de opstelling kunnen gaan beluisteren. Een samenstelling waarbij de kleinste details moeiteloos en vooral op natuurlijke wijze worden weergegeven, dat is het doel. De set is opgebouwd uit Cary Audio Design CAD805SE monoblokken, elk 55 Watt klasse A,  een SLP98 L voorversterker, de CD 303T SACD professional, met een dynamisch bereik van maar liefst 132dB, in combinatie met de PMC IB2i.

Er is natuurlijk maar één manier om te weten te komen of de set echt zo goed klinkt: gewoon lekker langsgaan! Belangstellenden kunnen bij voorkeur op afspraak hun favoriete muziekstukken bij Hifi-Studio Zwaard komen beluisteren.

Hifi-Studio Zwaard
Ambachtsplein 89
3068 GV Rotterdam
T: 010-4200303
E: info@zwaard-hifi.nl
Website

 

 

 

 


EDITORS' CHOICE