NIEUWSSennheiser

Nieuwe hoofdtelefoons van Sennheiser

Redactie HiFi.nl | 02 september 2012 | Sennheiser

Sennheiser lanceert op de IFA 2012 verschillende nieuwe producten. Zo is er de nieuwe CX 890i in-ear hoofdtelefoon, maar ook een ‘normale’ hoofdtelefoon mag natuurlijk niet ontbreken. Daarom is er de Momentum.

Momentum
De Momentum beschikt over een 3.5 mm stereo plug, waardoor hij kan worden aangesloten op alle huidige mediaplayers. Voor eigenaars van Apple producten is er een speciale kabel met geïntegreerde afstandsbediening en microfoon. Met de knoppen die zijn verwerkt in de metalen behuizing kun je het volume aanpassen, muziektitels selecteren, telefoongesprekken aannemen en voice control activeren. 

“Onze passie voor perfectie uit zich niet alleen in de moderne technologie die wordt gebruikt in de Momentum, maar ook in zijn moderne, onderscheidende vormgeving en geselecteerde hoogwaardige materialen,” zegt Dominic Feeney product manager bij Sennheiser UK.

De adviesverkoopprijs is 259,99 pond, de prijzen in euro’s zijn nog niet bekend.

CX 890i
Naast de Momentum is er nog de in-ear hoofdtelefoon, de CX 890i. Deze hoofdtelefoon is voorzien van een glasachtige afwerking met metalen details. “Het glasachtig materiaal zorgt voor een buitengewoon glad oppervlak en gewelfd uiterlijk,” vertelt Dominic Feeney.

Natuurlijk gaat het niet alleen om het uiterlijk. Daarom beschikt de CX 890i over een frequentiebereik van 17 tot 23.000 hertz en een geïntegreerde afstandsbediening en microfoon.

De adviesverkoopprijs is 119,99 pond, ook hiervan zijn de prijzen in euro’s nog niet bekend. 


EDITORS' CHOICE