Aangepaste openingstijden Chattelin AS

Redactie HiFi.nl | 30 augustus 2012

Chattelin Audio Systems heeft aanstaande zaterdag aangepaste openingstijden. Dit heeft te maken met het concert dat ‘s avonds plaatsvindt van Pink Project in een uitverkocht Ahoy. Eigenaar Peter Chattelin is namelijk onderdeel van deze band.

Peter Chattelin initieerde Pink Project zo’n 23 jaar geleden uit liefde en respect voor de muziek van Pink Floyd. Inmiddels is zijn kindje volwassen geworden en zijn dergelijk locaties als Ahoy geen uitzondering meer. Muziek in de breedste zin van het woord is zijn drijfveer. Chattelin: “Hier put ik de energie uit die nodig is om met mijn band enorme producties als deze te verwezenlijken. Tevens laat het meer dan overduidelijk zien waar ik met Chattelin Audio Systems voor sta.”

Chattelin Audio Systems staat voor werkelijke muziek beleven in zijn meest echte en emotionele vorm. “Veel hifi apparatuur verzandt vaak in het opsommen, belichten en weergeven van allerlei fijnzinnige details, echter de werkelijkheid is heel anders, met veel meer energie. Op deze laatste aspecten ligt bij ons de nadruk omdat onze ervaring met live muziek immens groot is, puur door eigen praktijkervaring en het met regelmaat bezoeken van live concerten”, zegt Peter Chattelin.

De winkel is zaterdag geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om de show van Pink Project in Ahoy te komen bewonderen. 

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E-mail: info@chattelin.nl 
Website  


EDITORS' CHOICE