NIEUWSBose

Bose Solo TV sound system

Redactie HiFi.nl | 30 augustus 2012 | Bose

Bose lanceert een product waarmee je het geluid van de tv een boost kunt geven: het Solo TV sound system. Het is niet moeilijk om het Solo TV sound system te installeren. Je plaatst het onder de televisie, je sluit het systeem met één kabel aan op de tv en steekt de stekker in het stopcontact.

Het Bose Solo TV sound system is ontworpen voor tv’s met een voet die maximaal 51 cm breed en maximaal 26 cm diep is. De meeste tv’s van 32 inch (81 cm) en kleiner voldoen aan deze vereisten, en het is ook geschikt voor veel tv’s van 40 inch (102 cm) en 42 inch (107 cm). Het maximale gewicht dat je op het systeem kunt plaatsen is 18 kg.

 

Het systeem is 7 cm hoog, 52,5 cm breed en 30,9 cm diep en weegt 4,6 kg. De Bose luidsprekerarraytechnologie reproduceert een breed geluidsbereik gelijkmatig door de hele kamer en met de eigen digitale signaalverwerking van Bose wordt dat geluid bij elk volume aangepast en geoptimaliseerd.

Er worden een afstandsbediening, netsnoer, optische digitale audiokabel, digitale coax-audiokabel en een analoge stereo-audiokabel meegeleverd. Het Bose Solo TV sound system is vanaf medio september 2012 te bestellen voor een verkoopprijs van 399,95 euro.

Kijk voor meer informatie op de website van Bose. Bose heeft ook een Special Page op HiFi.nl.  

 


EDITORS' CHOICE