Hi-Fi Klubben Catalogus 2013

Redactie HiFi.nl | 28 augustus 2012

Je kunt er maar op tijd bij zijn, toch? Hi-Fi Klubben deelde haar catalogus voor 2013 alvast met ons, goed gevuld met hifi waar we het jaar wel mee doorkomen. Bovendien zijn er tijdelijk interessante aanbiedingen voor leden, en kent het 'Catalogus Feest' een tweetal interessante prijsvragen.

Hi-Fi Klubben viert de komst van de catalogus namelijk met aanbiedingen en een wedstrijd waarbij je kans maakt op een stereoset van Cambridge Audio en Bowers & Wilkins, of een receiver van Denon om je home cinema systeem te versterken. Een feestje in het teken van de weergave van muziek & film, daar kunnen we ons natuurlijk wel in vinden.

Om kans te maken op de stereocombinatie van Cambridge en Bowers & Wilkins (de Cambridge Sonata en de CM1 speakers), of de AVR-3313 home cinema receiver van Denon, hoef je enkel deze link te volgen en wat vragen te beantwoorden. Het overzicht met de aanbiedingen vind je hier, met onder meer hoofdtelefoons, versterkers, luidsprekers en complete stereosystemen. De ledenaanbiedingen gelden van 30 augustus tot en met 1 september, alle andere aanbiedingen lopen door tot en met eind september. De volledige catalogus vind je hieronder.


EDITORS' CHOICE