NIEUWSLinn

Linn op AudioXperience 5 Senses


Redactie HiFi.nl | 22 augustus 2012 | Linn

Linn is sinds de opening van AudioXperience één van de vaste waarden in het pakket. Natuurlijk vieren zij dus komend weekend het 5 jarig feestje mee. Graeme Urquhart, Linn’s Sales Manager voor Europa, zal de presentatie verzorgen.

Een uitgelezen kans om met de mensen achter het product kennis te komen maken. En ook hier weer enkele noviteiten: het Linn Kiko systeem.

De Linn Kiko is Linn’s nieuwste systeem oplossing (netwerk muziekspeler met twee actieve luidsprekers) waarmee je al je digitale content af kan spelen en beheersen met een smartphone, tablet of laptop. Het systeem heeft ingangen voor externe bronnen, waaronder HDMI, analoog, digitaal, AUX en een hoofdtelefoonaansluiting. De luidsprekers worden aangestuurd met dubbele versterkers voor elk kanaal, leveren 33W in 4 Ohm en hebben een digitale crossover filter.

De Linn Kiko is niet alleen geschikt voor muziek. Ook digitale of satelliet-tv, Blu-rayspelers en spelcomputers kunnen aangesloten worden op de Linn Kiko. Met de control app die je kunt downloaden voor smartphone, tablet of computer is de Kiko makkelijk te gebruiken. Het systeem is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, en met een beetje geluk kun je ook alle zes die kleuren tijdens het 5 Senses Event aanschouwen. Tevens is er de mogelijkheid om via een open netwerk verbinding interactief met een Kiko Systeem te spelen.

Linn Klimax DSM
Tevens aanwezig, het topsysteem -Klimax DSM- gecombineerd met Klimax 350A luidsprekers. Het DSM concept zal daarbij helder en duidelijk uitgelegd worden. De DSM producten zijn feitelijk een Linn streamer en voorversterker ineen. Ze zijn naast analoge en digitale ingangen uitgerust met HDMI ingangen.

Je kunt Linn vinden in zaal De Visie

AudioXperience Five Senses
Zaterdag 25 & zondag 26 augustus
Conferentiehotel Kapellerput
Somerenseweg 100
5591 TN Heeze www.kapellerput.nl 

Kijk ook eens op de website van AudioXperience

MERK

EDITORS' CHOICE