NIEUWSPhilips

Philips draagbare Blu-ray speler


Redactie HiFi.nl | 16 augustus 2012 | Philips

Voor diegenen die tijdens hun vakantie ook af en toe een filmpje willen meepikken, is de Philips PB9001 draagbare Blu-ray speler een handig apparaat. Hoewel vorig jaar al geïntroduceerd, brengen wij deze portable ‘alles-speler’ graag nog onder de aandacht.

Portable dvd-spelers zijn er in veel soorten en maten. Vooral de draagbare apparaten die te bevestigen zijn aan de achterkant van de stoel in de auto zijn nog steeds razend populair. Het is een ideale manier om de kinderen op de achterbank gedurende de lange reis op weg naar vakantiebestemmingen te entertainen. Je zal de vraag ‘Zijn we er al bijna?’ in ieder geval minder vaak horen. Nu is er ook een draagbare variant voor het afspelen van Blu-ray schijfjes.

Philips combineerde haar know-how op het gebied van Blu-ray met de ervaring als vooraanstaande speler op de markt van portable dvd-weergevers voor de introductie van de nieuwe Philips PB9001 draagbare Blu-ray speler. Ga je met het vliegtuig, de trein of de auto op reis, dan is de PB9001 een handig apparaat om mee te nemen. En later weer thuis gekomen is de PB9001 middels een HDMI-uitgang en dito kabel gemakkelijk aan te sluiten op je televisiescherm thuis, en kun je er in full-HD genieten van Blu-ray.

Met de ingebouwde oplaadbare batterij kun je drie uur lang films afspelen. Geen paniek dus: je loopt niet het risico het einde van de film te missen vanwege een lege batterij. Het lcd-scherm van 9″ in 16:9-breedbeeldformaat zorgt ervoor dat de tijd tijdens het reizen voorbij vliegt. De speler wordt geleverd met een autoadapter voor gebruik in de auto, en een elegante tas.

De draagbare Blu-ray speler van Philips is geschikt voor diverse entertainment wensen. Je kunt er tal van verschillende mediaformaten mee afspelen (DVD, DivX, PM4, MOV en WMV). Ook is een USB-aansluiting aanwezig, zodat ook gedownloade films van USB-stick afgespeeld kunnen worden. De adviesprijs bedraagt 299 euro. Kijk op de website van Philips voor meer informatie.

MERK

EDITORS' CHOICE