NIEUWSElektor

Elektor online via Zelfbouw Special

Redactie HiFi.nl | 15 augustus 2012 | Elektor

Onlangs maakten we bekend dat Xingo, de uitgever van HiFi.nl, is overgenomen door Zhomer Media Business. Voor Zhomer is ons online magazine een mooie aanvulling op haar activiteiten in de audiowereld. Maar de lezer van HiFi.nl kan daar uiteraard ook van profiteren.

In de basis zal er vooralsnog weliswaar niets aan ons platform veranderen, maar zien we wel direct mogelijkheden om onze content verder uit te breiden. Zo zullen we in navolging van onze samenwerking met Music Emotion ook van het Elektor magazine artikelen online gaan publiceren. Om het aanbod voor onze lezers nog verder te kunnen vergroten.

Elektor houdt al ruim vijftig jaar lang hobbyisten en professionals op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van electronica. De meest uiteenlopende onderwerpen komen daarbij aan bod, zoals audio-versterkers, meetapparatuur, microprocessorboards, interface-schakelingen voor de PC en speciale mini-projecten voor beginners. 

Elektor wil graag online uitbreiden en doet dat nu via HiFi.nl. Specifieker: via onze Zelfbouw Special zullen we artikelen uit het blad aan gaan bieden. Op de Zelfbouw Special kun je de onlinegang gemakkelijk volgen. De focus zal, vanzelfsprekend, liggen op zelfbouw: iets waar Elektor al tientallen jaren toonaangevend in is. Via de Zelfbouw Special vind je recente content uit het magazine, en bieden we een deel van het archief aan om ook online van de artikelen van Elektor te kunnen genieten.

Kijk op de Zelfbouw Special om de eerste online aangeboden artikelen van Elektor te vinden

MERK

EDITORS' CHOICE