NIEUWS

Veranderingen in het AEM team

Redactie HiFi.nl | 13 augustus 2012

Vee intern nieuws van Audio Electronics Mattijsen. Zij verwelkomen per 1 september Benjamin Hollenberg in hun team als account manager Live Entertainment. Jasper Ravesteijn verlaat het team rond dezelfde datum, omdat hij zijn lang gekoesterde wens om opleidingen in de pro audio industrie aan te bieden gaat invullen.

Wat AEM precies doet? Op hun website is te lezen: "Audio Electronics Mattijsen ondersteunt al 30 jaar de veeleisende geluidstechnicus in het veld, met raad en daad, advies en materiaal." Het team wordt uitgebreid met Benjamin Hollenberg. Benjamin is bij velen bekend van zijn eerdere werk bij Gearsource Europe en Focus Amsterdam. Hij zal zich primair richten op het ontwikkelen van nieuwe relaties en actief informeren over de hoogwaardige audio producten, diensten en oplossingen van AEM.

Over het vertrek van Jasper Ravesteijn zegt Audio Electronics Mattijsen het volgende: “Na een langdurige en succesvolle samenwerking zal Jasper Ravesteijn helaas per 1 september a.s. ons team gaan verlaten. Jasper zal een al lang gekoesterde wens om opleidingen in de pro audio industrie aan te bieden gaan invullen. Het spreekt voor zich dat we het betreuren dat hij het AEM team verlaat; over de jaren heen hebben we samen een prachtige serie projecten mogen realiseren, we zijn in kennis en ervaring gegroeid, en hebben diverse bijzondere mijlpalen behaald. Wij wensen hem oprecht het aller beste toe met deze nieuwe en spannende stap.”

Vacature
AEM is op zoek naar een opvolger van Jasper. Wie daar wel interesse in heeft, kan reageren op deze vacature.  Je functie bestaat o.a. uit het vertegenwoordigen van Audio Electronics Mattijsen in de theater/podium branche, het acquireren van nieuwe klanten, het relatiebeheer bij bestaande klanten en het Initiëren van acties, events en publiciteit. 

Audio Electronics Mattijsen
Rijksstraatweg 125
1115 AN
Duivendrecht
Website


EDITORS' CHOICE