NIEUWSLoewe

Nieuwe Loewe dochter in China

Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2012 | Loewe

Loewe versterkt zijn activiteiten in Azië. Eind april heeft de onderneming de Loewe Asia Holding Ltd. met kantoor in Hongkong opgericht. In juli volgde daarop de dochteronderneming ervan, de Loewe Technology Shenzhen Ltd. in Shenzhen, China.

"Het doel van onze dochteronderneming in China is om de bestaande netwerken in Azië met eigen activiteiten nog intensiever te benutten en daarmee onze toeleveringsketen duurzaam te optimaliseren“, aldus Dr. Detlef Teichner, technisch directeur van Loewe. "We kunnen op deze manier ons productportfolio snel en effectief uitbreiden, waarmee de hele onderneming nog sneller en innovatiever wordt.“

Een belangrijk speerpunt van de inkoopactiviteiten betreft audio, onder andere om de Loewe fabriek in Kronach op de best mogelijke manier te kunnen voorzien van technische componenten uit het globale netwerk van leveranciers.

"De nieuwe dochteronderneming in China betekent voor ons een nieuwe strategische mijlpaal voor de verdere internationalisering van de onderneming“, aldus Oliver Seidl, bestuursvoorzitter van Loewe.


EDITORS' CHOICE