ARTIKEL

Track2 show in het Kasteel

Marc Brekelmans | 11 november 2004

In het prachtige Kasteel van voetbalclub Sparta hield Track2 op woensdag 13 oktober een huisshow in samenwerking met Transtec en Hifinesse. Wat opviel was de aandacht die het jonge bedrijf Track2 had besteed aan de presentatie van het geheel.

Track2 is geen normale winkel (uitsluitend geopend op afspraak), maar een bedrijf dat graag maatwerk levert op het gebied van beeld, audio en interieur. De huisshow was dan afwijkend van normale dealershows. Er werd met name veel aandacht besteed aan de integratie van Audio en Video in het interieur. Hiervoor waren verschillende demonstraties te vinden van Home Automation/Domotica. Ook presenteerde Track2 haar eigen luidsprekers, die ontwikkeld zijn in samenwerking met een interieurbouwer. Deze luidsprekers zijn in uiteenlopende afwerkingen te verkrijgen.

Show Track2 in het Kasteel

Show Track2 (c) Xingo

Het hart van de show bestond uit een demonstratie van de firma Transtec. De nieuwe SIM2 HT500 beleefde haar primeur (voor consumenten) in nederland. De HT500 werd gedemonstreerd op apparatuur van McIntosh in combinatie met de KEF Reference serie.
Nagenoeg het gehele McIntosh programma werd aan het publiek getoond, waaronder de nieuwe MHT200 AV Controller, MX135 tuner/voorversterker en de MC207 7-kanaals eindversterker. De combinatie met een volledige KEF reference luidsprekeropstelling en de nieuwe SIM2 HT500 resulteerde in een perfecte demonstratie, met name toen de SIM2 HT500 een HD- signaal kreeg aangeleverd vanuit een PC.

Show Track2 (c) Xingo

Track2 bewijst met het organiseren van deze show dat zij een weldoordacht concept hanteren, waarbij kwaliteit en integratie in het interieur voorop staan.

Show Track2 (c) Xingo

Show Track2 (c) Xingo

Show Track2 (c) Xingo


EDITORS' CHOICE