ARTIKEL

VAD: Demomateriaal

Bjorn Mateijsen | 21 oktober 2003

Ook dit jaar zijn bepaalde DVD’s zeer populair bij de verschillende importeurs. Van de selectie zijn waarschijnlijk Monsters Inc en de deze week uitgebrachte Lion King van Disney, maar ook Lord of the Rings – The Fellowship of the Ring is een veelvuldig bekeken attractie.

VAD Show 2003

Kijken we naar de muziekregistraties op dit medium zijn een paar oude bekenden uit de doos gehaald, waaronder Diana Krall – Live in Paris en Eric Clapton. Dit voorgaande dvd’s zijn zeker het meest bekeken op de VAD Show 2003.

Gelukkig zijn de uitzonderingen zeker te vinden, heel bijzonder bijvoorbeeld vond ik de voorstelling van Stomp wat een meer dan voortreffelijk afwisseling op voorgaand geboden repertoire bood.

Op zich heeft Nederland een rijk assortiment aan prachtig demonstratie materiaal beschikbaar op dit gebied, recent is de Matrix Reloaded bijvoorbeeld toegevoegd. Kijken we naar de concertregistraties zijn prachtige soundtracks te vinden van artiesten die zich ook goed lenen voor een demonstratie van de geboden apparatuur. Een bijkomend voordeel is natuurlijk wel dat de demonstraties zich onderling laten vergelijken, maar persoonlijk zou ik graag wat vaker aangenaam verrast willen worden door demonstraties te bekijken, met materiaal wat niet het meest voor de hand ligt.

VAD Show 2003

Laten we gezamenlijk nog eens lachen om For The Birds van Pixar, die niet voor niets een Academy Award in de wacht sleepte.

VAD Show 2003


EDITORS' CHOICE