ARTIKEL

HiFi.nl zoekt talent!

Redactie HiFi.nl | 23 april 2003
In haar streven de bezoekers van HiFi.nl zo goed mogelijk te informeren over soft- en hardware voor de weergave van beeld en geluid, zijn wij op zoek naar auteurs ter uitbreiding van de huidige redactie, die zich richten op in Nederland regulier verkrijgbare Home Cinema en Multi Channel hardware. Wij vragen veel van onze auteurs maar stellen daar ook leuke dingen tegenover.

Jouw profiel voldoet aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt aantoonbaar flinke ervaring met Home Cinema en/of Multi Channel weergave en de nodige kennis van hard- en software.
- Termen als Dolby, THX, DTS, SACD enzovoort zijn begrippen die voor jou geen geheimen meer hebben.
- Je bent actief bezig met Home Cinema of Multi Channel en je zoekt nieuwe wegen om in te slaan.
- Je bent een echte actieve liefhebber die gedreven wordt uit hobby.
- Je hebt vooral genoeg tijd maar ook de ruimte om op regelmatige basis apparatuur te recenseren en er over te schrijven.
- Je bekleedt geen betrekking in de audio branche (winkel, importeur of fabrikant van hardware).
- Je hebt aantoonbaar schrijftalent en jouw kennis van de Nederlandse taal is goed. Bij voorkeur kun je ook in het Engels publiceren.
- Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler die samenwerkt met redactieleden.
- Je bent communicatief vaardig en je bent representatief.

Als je aan bovenstaande voorwaarden denkt te voldoen, neem dan eens contact op met de redactie (redactie@hifi.nl). Wie weet ben jij de nieuwe collega die wij zoeken. Dan ben je straks wellicht lid van ons team van circa 20 medewerkers die dagelijks bezig zijn met het recenseren van de nieuwste apparatuur en software. Bezoek je als lid van de vakpers shows, winkels en fabrikanten/importeurs en schrijf je daar verslagen over. Je komt in aanraking met de nieuwste snufjes en je hobby krijgt een totaal nieuwe dimensie die leerzaam, leuk en interessant is.

N.b. het schrijven van recensies is onbezoldigd. Reis-, verblijfs- en onkosten gemaakt voor onder andere beursbezoeken kunnen worden vergoed op basis van werkelijk gemaakte kosten.


EDITORS' CHOICE