NIEUWSPerreaux

Perreaux lanceert krachtigste versterker


Redactie HiFi.nl | 01 april 2009 | Perreaux

( Ingezonden mededeling )

Perreaux, de Nieuw Zeelandse hifiproducent, heeft in een nieuwsbericht de lancering aangekondigd van de nieuwe éloquence-serie; een krachtige versterkerlijn. Hierin is opgenomen de 250i, die volgens Perreaux de meest krachtige Klasse AB geïntegreerde versterker moet zijn.

Het vlaggeschip van de nieuwe lijn levert volgens het persbericht niet minder dan 350 watt continu vermogen bij 8 Ohm. Het ontwerp is gebouwd om een 1000 VA toroïde trafo met een XQ-kern en magnetische afscherming, om zo lage electrische en mechanische storingen te kunnen bewerkstelligen, maar met een zeer goed gereguleerde voltage en een overdaad aan stroomreserve. De lage weerstands stroomvoorziening zorgen tezamen met MOSFET outputs en Klasse A signaallijnen voor een dynamisch, autoritair en geheel gecontroleerde sound, aldus Perreaux.
De kleinere broer van de krachtpatser, de 150i, levert hetzelfde ontwerp, maar dan met een 150 watt opgegeven vermogen (8 Ohm).

De éloquence versterkers zijn voorzien van vele gemakken, waaronder een input volume trim, initial volume, een limiter, home theater ingangen en nog veel meer. Ook zijn de versterkers uit te breiden met een optionele DAC (593 euro) of een phonovoortrap (303 euro).

Importeur E-audio levert de nieuwe versterkers in de Benelux voor 5310 euro voor de 250i en 3699 euro voor de 150i.

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Perreaux.

MERK

EDITORS' CHOICE