NIEUWSLavardin

Audiofiele show bij Hifistudio It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 13 februari 2009 | Lavardin

(ingezonden mededeling)

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 februari is het weer audiofiel smullen bij hifistudio It Harkstee.

Tijdens deze dagen zullen de speakers van Living Voice, de versterkers van Lavardin en de CD spelers van Lector Instrumenti centraal staan. Zo zal van het engelse speakermerk Living Voice de Avatar ten gehore worden gebracht. Dit model kenmerkt zich door een enorm realistische stage en tonale balans. Daarnaast zal ook het Auditorium model worden geshowd, het instapmodel bij Living Voice, maar geeft hiermee direct het visitekaartje af met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

De Lavardin versterkers staan bekend om hun zeer muzikale karakter. Veel recensenten roemen deze versterkers omdat zij als weinig anderen in staat zijn de innerlijke structuren van de  muziek weer te geven, of liever gezegd: “Alsof je een gordijn weghaalt en de instrumenten zonder enige vorm van belemmering kunt beluisteren”(Hifi+).Tijdens deze show zal worden gespeeld met de IS en de legendarische IT (misschien wel de beste geïntegreerde versterker ter wereld)
De buizen cd spelers van het Italiaanse merk Lector Instrumenti staan wereldwijd bekend als zeer analoog klinkende spelers die al in veel referentiesets hun plaats hebben gevonden. Met de Lector 06 wordt een weergave niveau bereikt dat voor zijn prijsklasse ongekend is (1495 euro).

De Lector CDP-T7 mkIII is het referentiemodel, en bovenlader met externe voeding  en 24-bit Burr-Brown PCM1704 DAC’s.Deze speler heeft twee ECC81 buizen aan boord en legt met zijn prijs van € 2995 de lat wel heel erg hoog voor al zijn concurrenten tot 2 a 3 maal zijn prijs
Deze sets worden bekabeld met Nordost Heimdal en Red Dawn

Set 1
Lector CDP-T7 MkIII
Lavardin IT
Living Voice Avatar
Nordost Heimdal

Set 2
Lector 06T
Lavardin IS
Living Voice Auditorium
Nordost Red Dawn

U bent beide dagen van harte welkom, kijk voor openingstijden op www.itharkstee.nl


EDITORS' CHOICE