ARTIKEL

Aankondiging Excellence 2002

Redactie HiFi.nl | 09 mei 2002

(Ingezonden persbericht Excellence 2002)

17 t/m 20 mei Domein Pietersheim Lanaken:
"BEEHIVING" DIT JAAR EEN VAN DE TRENDS OP EXCELLENCE

Excellence 2002 is in voorbereiding. De achtste editie vindt plaats van 17 tot en met 20 mei 2002, gedurende het Pinksterweekeinde, in Lanaken. De vorig jaar ingezette vernieuwingen worden dit jaar verder doorgevoerd en aangevuld met nieuwe trends, waaronder "beehiving".

Excellence is een open manifestatie in het groen, in de tuinen en parken van Domein Pietersheim aan de rand van Lanaken, 5 kilometer van Maastricht en 15 kilometer van Hasselt. De achtste editie van deze trendbeurs vindt plaats van 17 t/m 20 mei 2002.

Ruim 130 geselecteerde exposanten presenteren hun producten onder andere in "cubes" die op het landgoed optimaal tot hun recht komen. Zij tonen lifestyle- en kwaliteitsproducten op het gebied van architectuur, mode, design, eten en drinken.

Om de kwaliteit van de beurs te waarborgen heeft de organisatie de professionele Belgische trendwatcher Herman Konings aan de beurs verbonden. Hij introduceerde vanuit zijn vakgebied het begrip "beehiving", dat staat voor "samenkomen vanuit een interessegebied".

Niet alleen Excellence, maar ook multinationals maken veelvuldig gebruik van de deskundigheid van Konings, om daarmee hun strategische marketingkoers beter te kunnen bepalen.
Cachet International presenteert op de beurs dagelijks een trendshow van formaat. Bezoekers aanschouwen hier naast de nieuwste mode ook de laatste trends in lifestyle, gepresenteerd op de catwalk. Het geheel wordt versterkt door de kleurige verteltrant van Herman Konings en een ladyspeaker.

Kohnen Beursorganisatie

Excellence wordt voor de achtste maal geregisseerd door Kohnen Beursorganisatie. Op vrijdag staan ook dit jaar de dames centraal in een op hen afgestemd middagprogramma. Zo geeft Herman Konings een lezing gericht op de vrouw. Er zijn verder interieurbeschouwingen, groendemonstraties door een meesterbinder, mode-activiteiten en meer.
De zaterdag is traditioneel de familiedag. Kinderen hebben dan gratis entree en vinden alles van hun gading in een speeldorp en andere leuke attracties.

Feiten

Oppervlakte Landgoed Pietersheim: 3 hectare
Parkeerplaatsen: 5 hectare
Aantal exposanten: 130
Bezoekersaantal: 20.000 – 25.000 jaarlijks
Entreeprijs: 11 euro (volwassenen), 5 euro (kinderen tot 12 jaar)
Editie: 8ste

Informatie:
e-mail: info@excellence-lifestyle.com
Website: www.excellence-lifestyle.com


EDITORS' CHOICE