NIEUWSBinaural

Binaural SurgeMaster vernieuwd


Redactie HiFi.nl | 03 november 2006 | Binaural

De totaal vernieuwde Binaural Surge Master is nu nog beter. Binaural heeft intern een aantal wijzigingen doorgevoerd welke de Surge Master nog beter maakt dan zijn voorganger.

In de voorloper waren de printbanen al verzilverd echter nu zijn ze van 12.5mm kwadraat massief zilver. Mede dankzij dit zilver en de volledig parallelle opbouw en de in de nieuwere versie nog dikkere bedrading is het absoluut onmogelijk gebleken dat zware versterkers hun kracht verliezen bij het weergeven van diepe bassen. 

Voor die mensen die de Surge Master nog niet kennen is het goed om te weten dat de Surge Master zodanig is gebouwd dat de vele spanningspieken op het lichtnet, welke uw AV set negatief beïnvloeden, weg worden gehaald zonder de door sommige zwaardere apparaten gevraagde stroom tegen te houden. Het resultaat is volgens Binaural een schonere achtergrond, een diepere en vooral strakkere bas weergave. Met andere woorden u krijgt meer detail en een stuk beveiliging tegen spanningspieken ( spikes ) welke ook uw gevoelige apparatuur kunnen beschadigen.

EDITORS' CHOICE