ARTIKEL

Aankondiging Excellence 2001


Redactie HiFi.nl | 15 mei 2001

(Ingezonden mededeling)

EEN NIEUWE STIJL IN LIFESTYLE

`Loungen` tijdens Excellence 2001

LANAKEN – De wereld verandert. Meer dan ooit maken we kennis met andere culturen en eetgewoontes. Onthaasten is de nieuwe levensstijl. Deze trends staan centraal tijdens de zevende editie van Excellence die in het pinksterweekeinde, van 1 t/m 4 juni 2001, door Kohnen Beursorganisatie i.s.m. MECC Maastricht worden georganiseerd op het landgoed Pietersheim te Lanaken (België).

Excellence `nieuwe stijl` heeft een volledig nieuw jasje gekregen. Niet alleen de uitingen van Excellence zijn aangepast, maar ook de beurs zelf. Ruim 130 exposanten presenteren in `cubes` hun eigentijdse producten. Verder kan men terecht in de `e-lounge` en `the loft`, die elk een eigentijdse sfeer uitstralen, gerealiseerd door een aantal gelijkgestemde exposanten.

Trendshow en trendcorners

Tijdens de beurs kunnen bezoekers in een speciaal ingericht paviljoen trendshows bezoeken. Hier kan het publiek kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode en interieur passend bij de levensstijl van de Excellence-bezoeker. Verspreid over het terrein geven vijf `trendcorners` de bezoekers inzicht in deze laatste trends.

Women`s Club

Vrijdag 1 juni staat in het teken van de vrouwelijke bezoeker. In de `Women`s club` start het programma met een `Tea Party`. Tijdens de rondgang over het terrein ontmoet men onder andere een groenstyliste, de laatste trends op het gebied van hoeden, wordt men op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen door een modeontwerper en wordt een verrassend bezoek gebracht aan de `metamorfose cube`.
Zaterdag 2 juni is traditiegetrouw de familiedag. Het speciale kinderdorp, met schmink-specialisten, bezorgt kinderen de dag van hun leven .

Eten en drinken

Het nieuwe genieten en de lounge-cultuur gaat onvermijdelijk gepaard met een culinaire ontdekkingsreis naar de beste gerechten uit alle hoeken van de wereld. De vele mondiale thema-terrassen op Excellence 2001 voorzien in die behoefte. Genietend van de natuurlijke en rustgevende omgeving van het domein kan men kennismaken met trendy food variërend van Thaise noodle-gerechten en exotische soepen tot sushi en heerlijke ijscreaties.

Informatie

Excellence vindt plaats van vrijdag 1 tot en met maandag 4 juni 2001 op landgoed Pietersheim te Lanaken(B). De beurs is op vrijdag 1 juni geopend van 13.00 uur tot -23.00 uur en in het weekeinde van 11.00 uur tot 21.00 uur. Excellence is een produktie van Kohnen Beursorganisatie en MECC Maastricht.
Ook is meer informatie te vinden op: Excellence 2001.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »