NIEUWSAudience

Audience A/V- en AC-kabels

Redactie HiFi.nl | 31 augustus 2005 | Audience

(ingezonden mededeling)

Dik, dikker, het dunst.

`Dikker maakt beter` voor kabels gaat in audioland gaat niet meer op.In tegenstelling tot de veel dikkere kabels van andere merken zijn de Conductor, Maestro en Au24 A/V-kabels van het bijzondere soort.

Allen zijn ze gebaseerd op een speciaal coaxiaal ontwerp voor een extreem lage wervelstroomweerstand. De lage inductie en de lage capaciteit in een bepaalde verhouding verlenen de kabels specifieke elektrische eigenschappen die resulteren in een correcte tonale balans, hoge resolutie, een realistisch en natuurlijke weergave en een getrouwe dynamiek in het laag. De zogenaamde `zwarte achtergrond` in de weergave wordt daarbij door geen enkele andere kabel geëvenaard. Verder voegen Audience kabels, in tegenstelling tot andere kables geen eigen klankkleur toe aan de uiteindelijke weergave.

Audience kabels

De Au24, het paradepaardje, wordt door tal internationale reviewers beschouwd als `De Referentie`. En dat voor maar eenzesde van de prijs van de andere zogenaamde Referentie. De Au24 is slechts 4 mm dik, zeer flexibel en weinig kwetsbaar. Toepassingsmogelijkheden qua lengte, plaatsing van en audio-systeem en de mogelijkheid voor het `onzichtbaar maken` van deze High End kabel zijn enorm. Ook zeer interessant voor audiofielen die dikke kabels enorm storend vinden.

De Maestro bezit, voor bijna halve prijs, 85% van alle eigenschappen van de Au24. 8mm dik, maar nog steeds zeer flexibel. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook hier zeer buitengewoon, voor als het budget voor de Au24 niet toereikend zou zijn.

De Conductor heeft dezelfde ontwerpeigenschappen als de Au24 en de Maestro, meet 6,5mm dik en buitengewoon flexibel. Eveneens een buitengewone prijs/kwaliteitsverhouding.

Audience kabels

De PowerChord is de hekkensluiter van het Audience kabelgamma.Standaard met Wattgate IEC en Marinco connectoren. De PowerChord levert op de enig juiste manier stroom aan de audio- en videocomponenten. Daarbij een flexible kabel die niet van slag gaat als er relatief ruw mee zou worden omgegaan.En het resultaat en de prijs/kwaliteitsverhouding wederom buitengewoon.

In combinatie met de Audience adeptResponse power conditioner kan uiteindelijk een eeuwig lijkende zoektocht naar de juiste stroom- en signaalvoorziening worden afgesloten.

Prijzen:
op aanvraag.

Verkrijgbaar in vaste lengtes tussen 0,5 en 15m.


EDITORS' CHOICE