Prijsvraag D&D Audio: win de A&K Billie Jean in-ears


Redactie Hifi.nl | 11 oktober 2021 | Fotografie Redactie Hifi.nl | Astell&Kern

Geen prijsvraag van HIFI.NL (onze actuele actie, in samenwerking met iEar', vind je hierrrr), maar toch iets wat we graag even delen: bij D&D Audio maak je momenteel kans op een setje Billie Jean in-ears van Astell&Kern. Deze exclusieve in-ear monitors zijn voortgekomen uit een samenwerking tussen A&K en de beroemde Amerikaanse hoofdtelefoonspecialist Jerry Harvey, dus dat moet vast lekker klinken.

A&K Billie Jean (399 euro)

Deze prijswinnende in-ears werden door Jerry Harvey himself onder meer voorzien van het innovatieve Dual Balanced Armature (BA) driver-systeem voor uitzonderlijke prestaties uit een kleine behuizing. Ook zijn de A&K's voorzien van de gepatenteerde freqphase technologie van Harvey Audio met een nieuw intern geluidsontwerp om een helder en onberispelijk gebalanceerd geluid te brengen, van sub-bas tot briljant hoog.

De nieuwe IEM-schelp is geoptimaliseerd om mooi in het oor te passen, maakt gebruik van een 2-weg ontwerp, Silver Tinsel kabel en L-type plug in een opvallend compacte verpakking. Het resultaat is een uitzonderlijk paar IEM’s die een echte audio-ervaring tot leven brengen om jouw muziek naar een hoger niveau te tillen.

Hoe maak je kans? Simpel, laat bij D&D je e-mailadres achter, en vertel welk nummer jij op de Billie Jeans zou willen horen. Succes! En vergeet niet aan deze stevige prijsvraag van de Audio Show iEar' mee te doen...