IsoTek EVO3 Titan

320 x bekeken | geplaatst op 12 juni 2024

€ 2.450,-kenmerken

Merk Isotek
Categorie Netfilters
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2022
Geplaatst op 12-06-2024

Beschrijving


Inclusief Premier kabel. En compleet met originele verpakking.

De nieuwe EVO3 Titan bouwt verder op IsoTeks oorspronkelijke, meermaals bekroonde ontwerp. Gebruikmakend van unieke Direct-Coupled©-technologie, is het circuit radicaal geüpdatet. EVO3 Titan biedt de ultieme hoogvermogen conditioner met de kleinst mogelijke vormfactor.

IsoTeks EVO3 Titan herdefinieert de mogelijkheden voor hoogvermogen, laag impedante power conditioning voor grote eindversterkers. Titan is uiterst geschikt voor het upgraden van de Solus-, Aquarius- of Sigma-prestatie. Gebruik voor een betere prestatie simpelweg de Titan Auxiliary-uitgang en een speciale Titan Link-kabel voor het voeden van overige IsoTek power conditioners.

Titan beschikt over IsoTeks unieke Direct-Coupled © circuit-topologie. Hiermee kunnen versterkers meer dynamische bandbreedte realiseren, alsmede een verbeterde basarticulatie en -regeling met een grootser, holografischer geluidsbeeld.

Behuizing van markant staal en aluminium chassis. Titan is de perfecte upgrade voor hoogvermogen elektronica.

- Verwijdert zowel Common Mode- en Differential Mode-vervuiling.
- RFI reductie 82dB (50 ohm standaard), tot 5Hz frequentiebereik.
- Uniek negentraps conditioning-netwerk in parallelle serieconfiguratie levert extreem lage impedantie en grote stroomsterkte. Een stijging van 20% Differential Mode- en 600% Common Mode-filtering, vergeleken met de originele GII Titan. 50% van het 40A Super Titan circuit is teruggebracht tot 20A.
- KERP© (Kirchoff’s Equal Resistance Path) garandeert gelijke weerstand en gelijke voedingsafgifte voor alle aansluitpunten.
- Directe 112.500A bescherming, uitgerust met IsoTeks uniek sequentieel beschermingssysteem met aardlekschakelaar.
Inwendig; massieve kern van verzilverd PCOCC met een nagenoeg luchtdiëlektrisch FEP.
- Twee onafhankelijke contactdozen leveren 4.600W aan continuvermogen met een piekabsorptie van 25.000W (mits toevoer dit toelaat).
EDITORS' CHOICE