Ansuz Mainz8 C2 power distributor

332 x bekeken | geplaatst op 29 maart 2024

€ 2.200,-kenmerken

Merk Ansuz Acoustics
Categorie Netfilters
Type power distributor
Serienummer 105457
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar
Geplaatst op 29-03-2024

Beschrijving


Ansuz Mainz8 C2, High End Powerconditioner
In perfecte staat, erg lichte gebruikssporen, volledig kompleet

High End power distributor met eigenzinnige en effectieve technieken voor ruisonderdrukking voor een verfijnder, ritmischer geluid met een zwartere achtergrond.
Techniek : De Ansuz Mainz8 C2 maakt gebruik van veel van Ansuz hun eigenzinnige technieken. De Ansuz C2 is uitgerust met de Ansuz Star Grounding Technology. Deze techniek zorgt ervoor dat ruis niet naar elke individuele kabel kan "bloeden". Voor het elimineren van ruis is de Ansuz Mainz8 C2 uitgerust met 24 Active Tesla Coils, dit zijn spoelen die uit 2 delen bestaan, een spoel en een counter spoel. Zodra de spoel een noise spike tegenkomt, creëert de counter spoel een counter spike uit fase. Dit heft de noise spike op, hoe meer Tesla Coils, hoe effectiever de totale hoeveelheid ruis wordt geëlimineerd. De Active Tesla Coils werken onder spanning, wat ze effectiever maakt dan de Passive Tesla Coils van Ansuz Acoustics. Ook beschikt de Ansuz Mainz8 over 6 Active Cable Tesla Coils. Het principe van deze Tesla Coils is hetzelfde als die van de gewone Active Tesla Coils, echter zijn de Active Cable Tesla Coils direct aan de interne bedrading gemonteerd. Als laatste beschikt de Ansuz Mainz8 C2 ook nog over 8 stuks Analog Dither Circuitry, deze techniek komt voort uit de radar technologie. De Analog Dither Circuitry laat de Tesla Coils pulserende signalen uitzenden met nauwkeurig bepaalde frequenties. Deze signalen worden uit fase gestuurd. Het resultaat van deze techniek is dat het muzieksignaal aanzienlijk versterkt wordt en de achtergrondruisvloer wordt geëlimineerd. De manier waarop Ansuz Acoustics ruis aanpakt zorgt niet voor een remming in het stroomsignaal waardoor je geen last hebt van dynamiekverlies.
De duurdere modellen van de Ansuz Acoustics Mainz8 hebben meer en andere technieken aan board, en presteren weer beter. De verschillen tussen een erg goede stroomverdeeldoos, en de Mainz8 powerconditioners/distributors van Ansuz zijn groot, en u zult er verbaasd over staan.
Zodra u een Ansuz Mainz8 aansluit voor uw audioset, kunt u meteen merken dat het geheel anders klinkt, rustiger, verfijnder en simpelweg prettiger. Wat ook opvalt is dat de achtergrond zwarter en stiller is en het geluidsbeeld dieper is. Het geluid is vrijer, komt beter los van de luidsprekers en boeit meer. Het lijkt alsof er een soort stress en troebelheid uit het geluidsbeeld wordt gehaald wat zorgt voor een overzichtelijker en beter verstaanbaar geheel.

Kan evt aangekocht worden samen met de Ansuz Mainz C2 power cord 2m. (zie mijn adv). Dan geef ik graag een extra korting.
EDITORS' CHOICE