NAD M32 versterker

696 x bekeken | geplaatst op 23 januari 2021

€ 2.150,-kenmerken

Merk NAD
Categorie Stereo versterker
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2017
Geplaatst op 23-01-2021

Beschrijving


Wegens aankoop van een Nad M33, nu te koop.

De versterker verkeert in nieuwstaat en komt incl afstandsbediening, alle accessoires, factuur en de doos.

De versterker is gekocht in 2017 bij een geautoriseerde NAD dealer. Op de versterker zit nog minimaal anderhalf jaar garantie via de winkel (op apparatuur in deze prijsklasse zit altijd minimaal 5 jaar garantie volgens de Nederlandse wet).

Ook mogelijk met BluOS module voor 2400 euro.

Dankzij de BluOS 2 module (t.w.v 499 euro) is het mogelijk om Tidal, Spotify etc direct naar de versterker te streamen voor een nog hogere geluidskwaliteit.


De M32 is een digitale versterker met 2 x 180 watt, eindeloos veel mogelijkheden en een prachtige finish. Upgrades mogelijk dankzij MDC-modules.


Als het hoogtepunt van 45 jaar ervaring in home audio-ontwerp, de NAD M32 DirectDigital ™ DAC-versterker geeft een nieuwe definitie aan het moderne audiosysteem. Door alle functies voor voorversterking en vermogensversterking te combineren in een enkele versterkingsfase, is de M32 de ultieme versterker voor uw home entertainment-systeem. Dankzij de MDC-technologie van NAD is de M32 klaar voor alle toekomstige upgrades, zodat je systeem nooit achterloopt op de tijd. Door de BluOS MDC-module toe te voegen, wordt de M32 lid van BluOS ® ecosysteem, waardoor de deuren naar uw muziekbibliotheek worden geopend, ongeacht of deze op harde schijven of in de cloud is opgeslagen. Door zowel ruis als vervorming tot een minimum te beperken, kunt u met de M32 uw favoriete muziek in rijke, duidelijke details horen, zodat u een luisterervaring hebt als geen ander.
EDITORS' CHOICE