Sony NW-WM1A high-end mobiele audiospeler

236 x bekeken | geplaatst op 2 augustus 2020

€ 795,-kenmerken

Merk Sony
Categorie Draagbare muziekspelers
Type NW-WM1A
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar
Geplaatst op 02-08-2020

Beschrijving


Sony NW-WM1A high-end mobiele audiospeler

Erg nette Sony speler, heel weinig gebruikt.

Key features:

- Echte High Res speler, 384 kHz / 32-bitsnelheid e.
- Echte High Res speler, native DSD
- Ook als USB DAC te gebruiken

- Zowel Balanced 4.4 mm als de 3.5 mm aansluiting
- Super nette hoog niveau afwerking van SONY
- Touch screen
- Bluetooth streaming LDAC
- 128 GB intern en uiitbreiddbaar met micro sd slot.

Nieuwprijs 1200

Nu jong gebruikt, voor 795

( tegen meerprijs de super nette leather case)

Ontdek hoe diep hoogwaardig geluid klinkt
De NW-WM1A is een hoogwaardige Walkman® die ontwikkeld is voor de beste geluidskwaliteit. Voel elke noot en nuance met hi-res audio en hoor het verschil met uitgebalanceerd geluid, overal waar u bent.

Gemaakt voor hi-res audio
Met hi-res audio geniet u van de kleinste nuances in geluid van studiokwaliteit waaraan cd`s niet kunnen tippen. Elk onderdeel, van het signaal tot de speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat u het gevoel krijgt dat de artiest recht voor u staat. The NW-WM1A Walkman® ondersteunt bovendien de nieuwste 384 kHz / 32-bitsnelheid en het afspelen van oorspronkelijke DSD.

Oorspronkelijke DSD
De NW-WM1A ondersteunt oorspronkelijke-DSD-audiobestanden, die vroeg in het productieproces zijn gemaakt. Dit betekent dat ze alle authentieke details van de originele opname bevatten.

S-Master HX
De nieuwe S-Master™ HX digitale versterkertechnologie, onafhankelijk ontwikkeld voor Walkman® vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik voor een rijk en vol geluid.

DSEE HX
DSEE HX opschaaltechnologie gebruikt een algoritme om uw muziek te analyseren en eventuele ontbrekende informatie aan te vullen, zodat de kwaliteit bijna van hi-res niveau is. Kies uit 5 modi om het beste in uw muziek naar boven te halen.

Met ingebouwde gebalanceerde standaardaansluiting van 4,4 mm dik
Geniet van helder, nauwkeurig en dynamisch geluid met gebalanceerde audio. Door de nieuwe gebalanceerde standaardstekker van 4,4 mm dik wordt er minder ruis opgepikt tussen de kabel en de versterker. Het resultaat is een superieur en helder geluid.

Hoogwaardige vormgeving voor een optimale geluidskwaliteit
De NW-WM1A Walkman® is ontworpen voor hoogwaardig, krachtig geluid en heeft een aluminium frame met aangepaste elektronische componenten.

Aluminium frame
Dankzij het frame van een aluminiumlegering is de behuizing zeer stevig en bestand tegen elektrische ruis en andere interferentie, voor een stabiel geluid van hoge kwaliteit.

MELF-weerstanden
Verminder ruis en minimaliseer vervorming in het pad van het audiosignaal met MELF-weerstanden.

Gestroomlijnd en krachtig
De speciaal ontwikkelde FT CAP (high polymer capacitor) reguleert de toestroom van energie en optimaliseert die voor onmiddellijke, heldere kracht wanneer dat nodig is.

Perfect voor dagelijks gebruik
De NW-WM1A is ontworpen voor uw manier van leven. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht hebt u hem altijd bij de hand als u naar muziek van hoge kwaliteit wilt luisteren.

Een intuïtief aanraakscherm
Het hoogwaardige scherm van 4,0 inch (10 cm) is aanraakgevoelig. U kunt functies gebruiken door op het pictogram te tikken.

Handige knoppen
De knoppen voor afspelen/pauzeren, muziekselectie en volume op het zijpaneel zijn ontworpen en geplaatst voor een eenvoudige bediening.

Speel verschillende bestandsindelingen af
De NW-WM1A Walkman® ondersteunt uiteenlopende bestandsindelingen.
Duurzame batterijGeniet tot 30 uur ononderbroken van hi-res audiogeluid (FLAC 96 kHz/24-bits) en 33 uur mp3 (128 kbps).

Ingebouwd en uitbreidbaar geheugen
U zit nooit meer zonder muziek met 128 GB ingebouwd geheugen, dat verder uit te breiden is via de microSD-geheugenkaartsleuf.

Bluetooth-streaming op zijn best
Dankzij LDAC, onze eersteklas draadloze codec, is uw gestreamde muziek van geweldige kwaliteit. Met een bitsnelheid die drie keer zo snel is als normale Bluetooth® wordt muziek luisteren een echte belevenis.

Specificaties
*Afmetingen (HxBxD):124.2 x 72.9 x 19.9 mm

Gewicht:267g
EDITORS' CHOICE