Multi-channel AV-receiver Pioneer SC-LX72

355 x bekeken | geplaatst op 22 juli 2020

€ 450,-kenmerken

Merk Pioneer
Categorie AV Processor
Type
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2012
Geplaatst op 22-07-2020

Beschrijving


Van 1e eigenaar
Pioneer SC-LX72 + Pioneer BDP-LX71
7.1 kanaals / 180 watt

Informatie Pioneer SC-LX72:
Door de combinatie van analoge ICEpower klasse D-versterking en onze kenmerkende geluidsafstelling in samenwerking met AIR Studios produceert de Pioneer SC-LX72 echt simultaan en krachtig meerkanaalsgeluid. Dankzij de extra certificatie van THX Select2 Plus is dit de perfecte home cinema receiver.

Deze receiver is uitgerust met ons exclusieve Advanced MCACC-systeem (Multi-Channel Acoustic Calibration). Met één druk op de knop meet en analyseert het systeem de weerkaatsingskenmerken van je luidsprekers en stelt het de geluidsoutput optimaal af op jouw opstelling.

Wanneer het systeem via HDMI is aangesloten op een BDP-LX71 Blu-Ray-speler maken de speler en de ontvanger gebruik van een unieke PQLS Multi-Surround-technologie voor een jitter-vrije overdracht, wat resulteert in een optimale audiokwaliteit.

Full Band Phase Control elimineert `bass phasing`-problemen om meerkanaalsgeluidsbronnen te verbeteren en corrigeert faseafwijkingen.

Dankzij vijf HDMI-ingangen kun je je AV-bronnen van hoge definitie aansluiten en gemakkelijk van de ene op de andere overschakelen.

De SC-LX72 heeft een LAN-interface en is DLNA-gecertificeerd, waardoor je naar internetradio kunt luisteren en toegang kunt krijgen tot je mediabibliotheek thuis.
EDITORS' CHOICE