REVIEWZanden

Dealershow Symphony Audio Import

Ergens in België organiseerde Symphony Audio Import afgelopen september haar dealershow. Aanwezig waren vertegenwoordigers van de merken die deze importeur voert. Tijd om kennis te maken met nieuwe producten en voor gesprekken met deze `captains of industry`.

Magico

De V2 en M5 zijn de nieuwe weergevers van Magico, die op de afgelopen CES werden geïntroduceerd. De M5 was ook te beluisteren op de High End in München. De V2 is een entry level product. Magico past in deze vloerstaander niet de Ring Radiator toe, maar heeft een eigen high frequency driver die gebaseerd is op het radiator-principe. Volgens Alan Wolf werkt de eigen driver kostenbesparend. De originele Ring Radiator moet namelijk eerst van Europa naar de VS. Vervolgens wordt deze, als onderdeel van de luidspreker, weer terug verscheept.

Soulution en Nagra

Soulution en Nagra zijn de merken uit Zwitserland. Soulution presenteerde het eerste exemplaar van een sacd-speler. Ook komt er een Soulution 750 phono stage aan. Matthieu Latour gaf eindelijk antwoord op de vraag waarom Nagra belangstelling kreeg voor de consumentenmarkt. Dat gebeurde eigenlijk per ongeluk. Er kwam een vraag van een Amerikaan of Nagra een phonoversterker met buizen zou kunnen ontwikkelen. Hiermee was dus het prototype van de PL-P geboren.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE