Bang & Olufsen dag bij Poulissen Roermond

Redactie HiFi.nl | 08 september 2011 | Bang & Olufsen

Poulissen Audio Video Center in Roermond nodigt je uit om zondag 2 oktober langs te komen. Zij geven een show met de BeoVision 7-55 3D, de BeoSound 5 Encore en Kaleidescape. Nu kunnen we natuurlijk droog de feitjes op dreunen, maar Poulissen Audio Video Center verwoordt het net wat poëtischer in het onderstaand persbericht dat zij ons toe zonden.

Hooggeëerd publiek… Zo wordt u normaal alleen welkom geheten in het theater. We nemen de vrijheid om u voor een keer ook zo uit te nodigen. Zondag 2 oktober zit u eerste rang tijdens de open dag bij Bang & Olufsen Poulissen Roermond. Voor een spetterende audiovisuele show. Met ongekende en adembenemende hoogtepunten.

Mogen we alvast kort aan u voorstellen? Zinderend als een trapezenummer is de BeoVision 7-55 3D. Dat is televisie kijken alsof u zelf meespeelt in de film. Magie van wereldniveau is de BeoSound 5 Encore. De ultieme beleving van digitale muziek en beelden. En als een verbluffende jongleur is Kaleidescape. Voor het opslaan en afspelen van al uw DVD’s en CD’s. Zonder dat er nog een schijfje aan te pas komt. In Limburg alleen bij ons te verkrijgen. Om nog maar even in theatersferen te blijven. Komt dat zien, komt dat zien…”


Foto: De BeoVision 7-55 3D

Je begrijpt het al: op zondag 2 oktober van 12.00 tot 17.00 wil Poulissen Audio Video Center je verassen met de BeoVision 7-55 3D, de BeoSound 5 Encore en Kaleidescape. Ze hebben ook nog een leuke actie op hun website staan. Wanneer je de uitnodigingskaart op de website uitprint, maak je kans op twee waardebonnen van 200 euro. En uiteraard kun je tijdens de open dag het complete assortiment van Bang & Olufsen beleven.

 

 

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE