NIEUWSB&W

Sights & Sounds Show


Redactie HiFi.nl | 22 juni 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op zondag 26 juni waant u zich in Scandinavische sferen tijdens het Volvo European Design Event bij CILO in Zutphen. Voor het beeld en geluid zorgt de samenwerking van Sights&Sounds en de enigmatische importeur Ewald Verkerk van Melodia Audio.

Sights & Sounds show bij CILO

De samenwerking tussen CILO en Volvo is een vanzelfsprekende keuze, gezien onze gedeelde visie op Scandinavisch, minimalistisch design en de hoge kwaliteitseisen die wij beide stellen aan onze producten. Net als Volvo vertegenwoordigt CILO de opvatting dat goed doordachte producten de tand des tijds met gemak doorstaan. Met het Volvo Design Event creëren wij een podium waar, niet alleen de meubelklassiekers van CILO en de designklassiekers van o.a. Brionvega, het design van Volvo volledig tot hun recht komen.

Tijdens dit wervelende evenement ontvouwen Corien Pome, trendwatcher van Volvo Nederland en binnenhuisarchitect Marco van Veldhuizen hun visie op de toekomst. U bewondert een spectaculaire Volvo concept car, kunt proefrijden in de nieuwste Volvo modellen en fijnproeven van allerhande Scandinavische lekkernijen. Daarvoor staat de komst van topkok Peter Gast - inclusief Michelin ster - garant. Ook zijn er heerlijke cocktails, uitstekende wijnen en een Lounge-DJ zorgt voor muziek in stijl.

Sights & Sounds show bij CILO

Voor het beeld en geluid zorgt de samenwerking van Sights&Sounds en de enigmatische importeur Ewald Verkerk van Melodia Audio. Niet Scandinavisch, maar zeer Europees, is het klanktechnisch zeer interessant duitse merk Berendsen en luidsprekers komen van een favoriet van ons, Xavian, uitdagend Italiaans design uit, eh.. Tsjechïe. Ook zal er een stand met alle modellen van Tivoli Audio staan. Voor onze jongste gasten is een uitdagend parcours uitgezet.

Sights & Sounds show bij CILO

Graag tot ziens op zondag 26 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur bij CILO in Zutphen!

MERK

EDITORS' CHOICE