NIEUWSBender Hifi

Oktobermaand Showmaand bij Bender: nog 2 shows te gaan!


Redactie Hifi.nl | 12 oktober 2020

Oktober staat bij Bender Hifi in Arnhem vrijwel volledig in het teken van audioshows, met een zeer gevarieerd programma op maar liefst vier verschillende zaterdagen: 3, 10, 17 én 24 oktober.

"De afgelopen jaren hadden we in het eerste weekend van oktober op zaterdag en zondag onze show met meerdere merken en importeurs. Dat doen we deze keer anders, met vier zaterdagen waarop steeds andere merken centraal staan. Wat is gebleven, is dat de shows gratis zijn én dat we enkele primeurs hebben!"

Aanpassingen ivm Covid-19

In verband met Covid-19 is de show verdeeld over vier zaterdagen en behoort er in alle gevallen van tevoren even gereserveerd te worden. De juiste linkjes om dat te doen, vind je bij de verschillende programma's hieronder. De indeling in de zalen is zo gemaakt dat de anderhalve meter gewaarborgd is.

Zaterdag 3 oktober: KEF en Hegel

Zaterdag 3 oktober staat in het teken van de eerste anderhalvemetersessie, met alle aandacht voor het Engelse KEF en het Noorse Hegel en uiteraard gepresenteerd door niemand anders dan Johan Coorg. "We presenteren en demonstreren de gloednieuwe Hegel H95 versterker/streamer en de nieuwe KEF-modellen, want er worden tijdens de show maar liefst twee nieuwe KEF luidsprekers geïntroduceerd."

Schrijf je hier in!

Zaterdag 10 oktober: Focal, Naim en Kudos

Zaterdag 10 oktober zijn het Focal, Naim en Kudos die de show stelen. Er zijn twee zalen waar de demonstraties zijn, en je kunt je voor twee verschillende sessies inschrijven. In de ene zaal wordt Naim apparatuur met Kudos luidsprekers gedemonstreerd en kun je het verschil ervaren tussen passief en actief aangestuurde luidsprekers. In de andere zaal zullen Naim met Focal setaanbiedingen worden gedemonstreerd. Uiteraard worden bij deze demonstraties luidsprekerkabels van The Chord Company gebruikt en kun je hierover uitgebreid vragen stellen.

Zaterdag 17 oktober: Rega en Totem

Zaterdag 17 oktober is het de beurt aan Rega en Totem, met de nieuwe Rega Aethos versterker in combinatie met de Planar 10 platenspeler en Totem Element luidsprekers. Daarnaast is er de introductie van de Rega System One: een complete set met de spiksplinternieuwe Rega IO versterker en Kyte luidspreker en de prijswinnende Planar 1 inclusief kabels en afstandbediening. Laat je verrassen en schrijf je in.

Zaterdag 24 oktober: Cambridge Audio, Kora en Spendor

Zaterdag 24 oktober staan Cambridge Audio, Kora en Spendor in de spotlights bij Bender Hifi. Er zijn ook dan in twee zalen opstellingen. In de ene zaal is er het Franse Kora, fabrikant van hybride versterkers, met fraaie Spendor luidsprekers. De Kora TB200 beleeft bovendien zijn Nederlandse introductie. Een primeur!

In de andere ruimte is er een opstelling met de Cambridge CX-lijn met Spendor A4 luidsprekers. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de Silent Angel Bonn N8 switch en de recent geïntroduceerde en reeds op HIFI.NL geteste Forester F1 lineaire voeding. We gaan laten horen wat een audiofiele switch doet ten opzichte van een standaard router/switch. Schrijf je in!

Bender Hifi | Steenstraat 54, Arnhem | benderhifi.nl

 

EDITORS' CHOICE