Audio Artistiek op Wonen&Co Beurs van 12-03 t/m 15-03 in Groningen

De lente is de mooiste tijd van het jaar om het interieur te herzien. Voorjaarsschoonmaak? Voorjaarsherinrichting! Waar anders dan op de Wonen&Co Beurs doe je daarvoor inspiratie op? Zoals elk jaar in maart is Audio Artistiek, gevestigd in Vries, ook aanwezig op de Wonen&Co Beurs.

Wonen&Co Beurs in MartiniPlaza te Groningen

De nachten zijn wat korter, de dagen worden langer. Het is bijna lente. Tijd om het huis onder handen te nemen, maar wellicht ook tijd om eens te kijken naar de audio-installatie en de akoestiek van de luisterruimte?

De Wonen&Co Beurs bestaat 15 jaar. De in Vries gevestigde audiodealer Audio Artistiek bestaat ook 15 jaar en staat wederom op de beursvloer van donderdag 12 maart t/m zondag 15 maart 2020 in de MartiniPlaza te Groningen. Audio Artistiek verkoop niet alleen audioapparatuur maar geeft ook akoestisch advies en heeft een eigen reparatiedienst. “Klinkt de ruimte nog niet optimaal? Hapert het netwerk soms? Begrijpen servers en players elkaar niet altijd? Dringt de wifi niet overal goed door? Het zijn typisch van die dingen. Wij weten raad,” aldus Audio Artistiek.

“Een essentiëel ingrediënt voor Feelgood in huis: muziek en film. Audio en Video. Je favoriete playlists, je meest dierbare films en artiesten. Dus kom langs! En laat je door ons inspireren met verse ideeën voor beeld en geluid. Ook bij Wonen&Co: natuurlijk enkele van onze vaste huismerken: Burmester, Naim, Primare, Mofi, Paradigm. Plus een speciale domotica-afdeling, i.s.m. Studio Domotec. We verwelkomen u graag op de Wonen&Co Beurs,” voegt Audio Artistiek er aan toe.

Wie overigens de stand van Audio Artistiek op de Wonen&Co Beurs bezoekt, maak kans op twee uur gratis onderzoek en advies op locatie ter waarde van 350 euro.

Wonen&Co Beurs: waar en wanneer?

De locatie van de Wonen&Co Beurs is MartiniPlaza Groningen, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen.

Donderdag 12 maart en vrijdag 13 maart zijn de openingstijden van 13:00 uur tot 22:00 uur. Zaterdag 14 maart en zondag 15 maart zijn de openingstijden van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Meer weten of tickets bestellen? Kijk dan op de website van de Wonen&Co Beurs.

Audio Artistiek: adres en contactgegevens

Wie niet van beursvloeren houdt of niet in de gelegenheid is om te komen, kan altijd de winkel van Audio Artistiek bezoeken.

Audio Artistiek
Oude Asserstraat 26
9481 BL Vries
Tel.: 0592 – 580 672
E-mail: mail@audioartistiek.nl
Website: https://www.audioartistiek.nl/


EDITORS' CHOICE