Remkes beeld & geluid verhuisd


Redactie Hifi.nl | 09 januari 2020

Audiodealer Remkes beeld & geluid is sinds 1 januari te vinden aan de Spegelt 64 in Nuenen. Na een kleine 20 jaar aan de Eindhovense Aalsterweg was het namelijk tijd om een nieuwe stap te maken, een nieuwe locatie die de specialist de mogelijkheid geeft oplossingen binnen (en buiten) nog beter te presenteren.

"Luisteren doen we het liefst. Niet alleen naar het geluid van onze hifi-apparatuur, maar zeker ook naar de wensen van u. De voorliefde voor beeld en geluid wordt niet alleen duidelijk in de uitstraling van de winkel, maar misschien nog wel meer door het grote enthousiasme en advies van onze medewerkers."

"Elke woning heeft z`n eigen akoestiek. Daarom kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden die passen bij uw interieur en smaak. Indien gewenst nemen we graag een kijkje bij u thuis.

En wat dacht u bijvoorbeeld van een totaaloplossing: perfect geluid in elke ruimte in uw huis? Geen draden, geen gedoe, geen kamers vol apparatuur. Het nieuwe OPUS ontwerp maakt dit mogelijk tegen een betaalbare prijs."

Je vindt er onder andere de volgende merken: Marantz, Onkyo, Linn, Quad, Vincent, Tannoy, Piega, Xanadu, Kef, Canton, Rel, Fujitsu, Mordaunt Short, Van den Hul.

Remkes beeld en geluid: nieuwe adres en contactgegevens

Spegelt 64
5674 CD Nuenen
Tel. 040 – 2233 790

E-mail: info@remkesbeeldengeluid.nl
Website: https://remkesbeeldengeluid.nl/

EDITORS' CHOICE