NIEUWSAudioExpert

Nieuwe producten in de winkel van AudioExpert

AudioExpert heeft nieuwe producten in het assortiment.

Bowers & Wilkins DB Series

De nieuwe DB Series markeert Bowers & Wilkins’ meest geavanceerde én best klinkende reeks subwoofers tot nu toe. Aangevoerd door het topmodel, de DB1D, wordt de reeks compleet gemaakt met de DB2D en de compacte DB3D. De DB Series volgt in de voetsporen van de grensverleggende DB-1, maar is voorzien van nieuwe digitale technologie en geavanceerde materialen die ook te vinden zijn in de 800 Series Diamond.


Aerofoil conussen

In de DB Series subwoofers zijn dezelfde Aerofoil conussen verwerkt die ook te vinden zijn in de 800 Series Diamond. Deze lichte, ultra-stijve woofers zijn perfect voor de weergave van lage tonen, wat zorgt voor een indrukwekkend basgeluid met ongekende precisie en finesse. De conus van de DB2D is dezelfde als in de 800 D3, terwijl de DB1D is voorzien van een enorme 30 cm / 12 inch driver, de grootste Aerofoil conus die Bowers & Wilkins tot nu toe heeft gemaakt.

Mobiele app

De DB Series is uitzonderlijk eenvoudig te configureren dankzij een speciale App. Deze App bevat een automatische calibratie die gebruik maakt van de microfoon van de smartphone voor een optimale plaatsing, installatie en probleemoplossing. Dit kan ook gebruikt worden om de output en audio preset modus van de subwoofers te bedienen. De App is beschikbaar voor zowel iOS als Android-apparaten.

Vermogen

De DB1D is tevens de meest krachtige actieve subwoofer uit de reeks. De 2000 Watt versterker in de subwoofer biedt uitzonderlijke reserves in sturing en controle. Met hun 1000 Watt versterkers, leveren de DB2D en DB3D dezelfde eigenschappen in een compactere vorm.

Nieuw in ons assortiment: Auralic

AURALiC werd in 2009 opgericht met als doel ‘het ontwerpen en produceren van audioapparatuur die de charme van de muziek kan weergeven, de huiskamer kan omtoveren in een concertzaal waardoor je je droom, om rechtstreeks in contact te staan met de muziek van ’s werelds beroemdste artiesten, kunt realiseren.’ Dat is een hele mond vol. Het minder prozaïsche doel was om een wereldwijde reputatie te verwerven als fabrikant van innovatieve streaming- en audioapparatuur van de allerhoogste kwaliteit, waarbij klassieke analoge technologie gecombineerd wordt met de nieuwste digitale technologie en modern design.

AURALiC’s hardware en software moeten het voor iedereen eenvoudig maken om muziek in de hoogst mogelijke resolutie en kwaliteit weer te geven in iedere woonruimte, en om alle audioapparatuur met een enkele knopdruk op portable devices te kunnen bedienen, of die muziek nu lokaal opgeslagen staat of wordt aangeleverd via muziekdiensten.

Canton staat demonstratie klaar bij AudioExpert

Canton, gevestigd in het Duitse Niederlauken, beheerst de kunst als géén ander om op zoek te gaan naar het beste geluid voor ieder oor, iedere wens en ieder budget.

Reeds meer dan 40 jaar combineert het merk innovatieve technologieën, premium kwaliteit en een buitengewoon scala aan luidsprekermodellen en ontwerpen om unieke én geïndividualiseerde muziek te brengen.

De Reference K-series kondigen dan ook een nieuw tijdperk aan, strevend naar steeds grotere perfectie als het gaat om pure, authentieke klanken. De nieuwe vloerstaande modellen Reference 1K, 3K, 5K en 7K samen met de 9K boekenplank en 50K center luidspreker werden uitgerust met nieuw ontwikkelde drivers. Een driedubbel gevouwen “wave-surround” membraan voorzien van een keramische-wolfraam strucuur zorgen voor de nodige stijfheid en een optimale controle. Kortom perfect in balans.


EDITORS' CHOICE