Linn Sondek LP12-voedingsleershow bij Beter Beeld & Geluid (update)

Goede voeding is niet alleen belangrijk voor de mens, ook de apparatuur in huis kan daarvan profiteren. Dat laat het team van Beter Beeld & Geluid Zevenbergen op 24 juni aanstaande zien met de Linn Sondek LP12.

Update op 19 juni: Inmiddels is er, vanwege de grote belangrijkstelling, een extra show toegevoegd. Ook op zaterdag 1 juli kun je terecht bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen voor dezelfde presentatie.

Origineel bericht: Op 24 juni vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld & Geluid Zevenbergen een ouderwets leerzame en gezellige Linn Sondek LP12-show waarin de audiowinkel dieper ingaat op alle mogelijke voedingen voor de LP12 en de verschillende ‘Editions’. In het voorbijgaan hoor je zo veel over verschillende uitvoeringen van de LP12, dat een uniek inzicht geeft in deze tijdloze klassieker. Geschikt voor zowel LP12-beginners als -gevorderden!

Tiger Paw Tranquility

Beter Beeld & Geluid presenteert tijdens deze show ook een primeur: Tranquility van Tiger Paw. Een heel betaalbare, maar wel serieuze upgrade voor elke LP12! Het team laat je graag zien - maar vooral horen - wat het is.

Inschrijven

Om beter voorbereid te zijn, doet Beter Beeld & Geluid de show op basis van een voorinschrijving via Eventbrite. Schrijf je dus snel in om verzekerd te zijn van een plaatsje! Wees ook op tijd als je komt, want het is leuk en leerzaam om alle stappen gehoord te hebben!

Adres en contactgegevens

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen

06 29 00 05 82
www.beterbeeldengeluid.nl
jan@beterbeeldengeluid.nl

EDITORS' CHOICE