NIEUWSLinn

Linn LP12 dagen bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen

Het was traditie bij art’s Excellence en na de naamsverandering naar Beter Beeld & Geluid wordt deze traditie vanzelfsprekend voortgezet: de Linn LP12 dagen. Dit jaar zelfs extra feestelijk, want Linn - en dus ook de Sondek LP12 - bestaat veertig jaar. Omdat Beter Beeld & Geluid meer te vertellen en te demonstreren heeft dan in één dag kan, is besloten meerdere LP12 dagen te houden. Te beginnen op zaterdag 1 juni.

De winkel van art's Excellence in Zevenbergen behoort sinds 1 mei toe aan Beter Beeld & Geluid.

Tijdens de LP12 dagen wordt onder meer een ‘oer’ LP12 uit 1973 gedemonstreerd; daar begon het allemaal mee voor het Britse merk. Waar altijd werd gedacht dat de meeste winst te behalen viel met een versterker en luidsprekers, toonde Linn met de LP12 aan dat meer informatie uit de LP zelf de grootste uitdaging was.

Verder kun je ook de Majik LP12 beluisteren. Dit is de entree in de LP12 wereld met een heel gunstige prijs en is net als elke LP12 te upgraden tot aan ‘Full Blown’ specificatie toe. Vervolgens wordt een Majik LP12 gedemonstreerd met de meest interessante upgrade: de Lingo voeding. Je zult verrast zijn.

De laatste LP12 op deze dag is een echte ‘gulden snede uitvoering’ voorzien van de laatste specificatie Akito arm met T-cable, een Lingo voeding en een Benz Micro Ace L element. Als uitsmijter gaan we lekker plaatjes draaien op een ‘Full Blown’ LP12. Full Blown is bij ‘Linnies’ de uitdrukking voor een LP12 waar alle upgrades op- en in zitten.

Het programma voor zaterdag 1 juni is als volgt:
13:00 - Ontvangst
13:30 - Aanvang demonstraties
15:30 - Hapje/drankje
16:30 - Afsluiting

Om verzekerd te zijn van een plekje tijdens deze altijd druk bezochte shows, verzoekt Beter Beeld & Geluid je aan te melden door een mail te sturen naar info@beterbeeldengeluid.nl of te bellen naar 06-46226586.

Beter Beeld & Geluid
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
http://www.beterbeeldengeluid.nl

MERK

EDITORS' CHOICE