Streaming show bij Sights&Sounds

Redactie HiFi.nl | 21 oktober 2012 | Linn

Wil je meer weten over het streamen van muziek? Op 28 oktober geeft Sights&Sounds een demonstratie met streaming audio, die plaats vindt bij CILO interieurs, onderdeel van Eijerkamp, in Zutphen. Er wordt gebruik gemaakt van Geneva Audio, Simple Audio en Linn apparatuur. 

Kenmerkende eigenschappen van alle Geneva Sound Systems met de vrolijke kleuren zijn een iPod-aansluiting, een FM-radio en stereogeluid uit één enkele behuizing. Dankzij de diverse modellen, XXL, XL, L, M, S en XS, en de EmbracingSound technologie kun je in kleine én in grote huiskamers genieten van een mooie ruimtelijke weergave. Sights&Sounds wil je tijdens de demonstratie graag laten zien en horen dat Geneva zorgt voor een gemakkelijk te bedienen en vooral goed klinkende audio streaming oplossing. 


De jongste telg van Geneva: de XS

Ook Simple Audio zal zorgen voor de nodige luisterpret. Sights&Sounds: “Simple Audio, 24bit resolutie, ingebouwde versterker, aantal extra aansluitmogelijkheden en een droom qua geluid. Luidsprekers uitzoeken, aansluiten and just add music!”. Simple Audio verbeterde onlangs de software en connectiviteit van haar Roomplayer, je leest er hier alles over. 


Simple Audio Roomplayer

Van Linn kun je de nieuwe Kiko bewonderen, een all-in-one systeem dat bestaat uit een netwerkspeler met geïntegreerde versterking en een paar actieve luidsprekers. Met de Kiko kun je al je digitale content afspelen en bedienen met een smartphone, tablet of pc via de Control App. Dankzij het compacte formaat en de diverse verkrijgbare kleuren is hij gemakkelijk te integreren in menig huiskamer. 


Linn Kiko
 

Medewerkers van Sights&Sounds en importeur Audiac staan op 28 oktober klaar om alle vragen te beantwoorden en uiteraard om je te laten genieten van een goed geluid. En mocht je wederhelft nog niet overtuigd zijn: CILO is een prachtige winkel en ook in het aanpalende Eijerkamp kun je terecht voor de nodige inspiratie op het gebied van slapen, wonen, verlichting en accessoires. 

CILO
Gerritsenweg 11G
7202 BP Zutphen
Website CILO

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Sights&Sounds

MERK

EDITORS' CHOICE