NIEUWSB&W

Laat uw set bespreken

Redactie HiFi.nl | 04 juli 2006 | B&W

De gebruikers van de HiFi.nl rubriek "my.hifi" (onder de naam "sets van lezers" in de topnavigatie) kunnen een andere gebruiker van my.hifi uitnodigen om hun set te beluisteren om deze vervolgens op my.hifi.nl te bespreken. Een overzicht hiervan ziet u ook in de rechterbalk op my.hifi.nl.

Om uw set te bespreken of een set van iemand anders te bespreken dient u in te loggen. Als u dit gedaan heeft (u zit dan in uw eigen Profielpagina), dan kunt u kiezen voor de optie: "Laat je set bespreken en bespreek sets van anderen".

Als u hier op klikt kunt u iemand uitnodigen door zijn/haar naam te selecteren. Vervolgens kunt u de uitnodiging verzenden. Als de andere persoon uw uitnodiging heeft ontvangen (via e-mail gaat dat), dan kan hij inloggen en via zijn eigen Profielpagina klikken op "Laat je set bespreken en bespreek sets van anderen". Hier is het voor allebei de "partijen" nu duidelijk wat de status is van de aanvraag etc.

Vervolgens kunt u een afspraak maken met elkaar via E-mail versturen etc.

Als het artikel klaar is kan het toegevoegd worden aan my.hifi.nl door weer in te loggen en vervolgens door te klikken naar (u voelt hem al aankomen:) "Laat je set bespreken en bespreek sets van anderen". Hier ziet u de optie "bewerken staan". Als u hierop klikt krijgt u een soortgelijk invulveld als dat u te zien krijgt als u uw eigen set bewerkt. U kunt kiezen uit verschillende soorten invulvelden en natuurlijk kan er veel tekst en fotomateriaal worden toegevoegd.

Als een besprekingen afgerond is, komt deze automatisch op de voorpagina van my.hifi.nl te staan. En... natuurlijk geven we hier ook aandacht aan via hifi.nl!

Na het plaatsen van een set is het voor beide partijen (!) mogelijk om de bespreking te verwijderen.


Een paar tips

  • gebruik uw dagelijkse, gezonde verstand als mensen die u niet kent u benaderen om bij u thuis te komen luisteren. Sinds 1999 hebben we nooit melding gehad van vervelende zaken naar aanleiding van bijvoorbeeld de tweedehandsrubriek of my.hifi.nl. Maar toch, doe geen dingen die u normaal ook niet zou doen als een "wildvreemde" u bijvoorbeeld zou bellen met de vraag of hij bij u een avond kan komen luisteren.
  • schrijf de bespreking altijd eerst even uit via een programmaatje als Word e.d. U kunt op deze manier verzekerd zijn van een backup als er iets fout gaat met het invoeren van uw bespreking of als deze achteraf gewist zou worden.
  • als u nog goede ideeen hebt ter verbetering van my.hifi.nl of bijvoorbeeld de mogelijke invulvelden van uw eigen recensie: laat het ons weten! U bereikt ons via my@hifi.nl.


Ten slotte

Uw set staat op my.hifi.nl en is bijzonder genoeg (naar uw mening) om door een auteur van HiFi.nl besproken te worden? Meld het ons!

HiFi.nl herstart de rubriek, “Uw set beluisterd”. Bert Dekker en Patrick Hendriks, recensenten van HiFi.nl, komen graag bij u op bezoek. Tijdens dat bezoek kunt u uw set demonstreren en uw keuzes toelichten. Wij maken een uitgebreid verslag dat op HiFi.nl gepubliceerd zal worden.

Interesse? Laat ons uw motivatie en woonplaats weten via sets@hifi.nl. Wie weet staat uw set dan binnenkort in de spotlight.

MERK

EDITORS' CHOICE