Innovaties van topmerken bij Van Havere


Redactie HiFi.nl | 30 oktober 2010 | Bowers & Wilkins

Van 9 tot en met 13 november organiseert Van Havere demodagen waar niet alleen innovaties van topmerken zullen worden gedemonstreerd, maar ook een wereldprimeur te vinden is. Bij Van Havere Beeld & Klankstudio en Cyberdrome te Kapellen vind je allerlei nieuwigheden op het gebied van audio/video.

Tijdens de dagen zijn er doorlopende 3D demo’s op plasma en led-tv, met modellen van LG en Sony. Ook is er ‘s werelds eerste 3D projector te vinden; de LG CF3D is de enige 3D projector welke voor 3D slechts 1 beeld produceert, waardoor je kunt kijken met een passieve bril. Op 10 en 12 november wordt hiervan een exclusieve presentatie gegeven om 13:00 en 15:00 uur. Ook zijn er doorlopende demo’s met internet televisie.


Foto: de LG CF3D projector

Ook op audio-gebied is er genoeg te ontdekken. Zo wordt de nieuwe Sonos Wireless Dock in combinatie met de iPad gedemonstreerd en je bekend raken met het Bose Lifestyle 235 home entertainment-systeem. Ook kun je het verschil tussen dvd en Blu-ray ontdekken, zowel qua beeld als geluid.

Last but not least is er de vernieuwde 800-reeks van Bowers & Wilkins. Deze zal worden gedemonstreerd met de Marantz KI Pearl apparatuur, ontworpen door Ken Ishiwata, op 9, 10 en 12 november om 14:00 en 16:00 uur. Ook presenteert B&W een nieuw model in de CM-serie: de CM8.



Van Havere verwelkomt je graag met een deskundig advies, een drankje en speciale promoties. Bezoekers maken bovendien kans op een reis naar Australië of één van de 25 restaurantbezoeken.