Sonus Faber Sonetto 8, Laatste Set in Walnoot Hout : SALE

563 x bekeken | geplaatst op 1 mei 2024

€ 4.650,-



kenmerken

Merk Sonus faber
Categorie Luidspreker front
Type Sonetto 8
Serienummer 12345
Conditie Demo
Bouwjaar 2018
Geplaatst op 01-05-2024

Beschrijving


Sonus Faber Sonetto VIII (Sonetto 8), Made in Italy, Laatste Set in Walnoot Uitvoering : SALE
Nieuwprijs : € 6.745,00 per paar
Nu, onze laatste set voor slechts : € 4.650,00 !

Algemeen : De grootste vloerstaande luidspreker in de nieuwe Sonetto serie van Sonus Faber. Met de hand gemaakt in Italië.

Techniek : De Sonus Faber Sonetto VIII bezit technieken van de hogere en duurdere Olympica en Homage Tradition lijnen van Sonus Faber. De tweeter is een 29mm zijden dome tweeter met DAD ( Damped Apex Dome ) technologie, zeer duurzaam en natuurgetrouw. De 150mm middentoner bestaat uit een blend van natuurlijk fiber en papier welke lucht gedroogd is. Deze combinatie is voor het eerst beschikbaar in deze prijsklasse. De bassweergave wordt verzorgt door drie 180mm aluminium woofers welke zorgen voor een strakke en zuivere bassweergave. Het grootste verschil met de Sonetto III en Sonetto V is dat de Sonetto VIII nog weer dieper doorloopt, en ook heel erg grote kamers aan kan sturen. De basspoort zit aan de onderzijde van de luidspreker en is groot, en erg diep ingesteld. De Sonetto VIII is een forse vloerstaander, maar ziet er slank en kleiner uit dan zijn formaat doet vermoeden. Maar hij klinkt groots. De Sonetto VIII is een machtige luidspreker. De woofers, midrange unit en tweeter zijn van A tot Z ontworpen door Sonus Faber zelf en zitten in een gegoten behuizing. De Sonus Faber Sonetto VIII heeft een luxe uitstraling en de kast bezit over echt houten componenten en een leren bovenkant. Onder de behuizing is een zware metalen plaat gemonteerd waarin de massieve aluminium spikes gedraaid worden. Onderleggers om uw vloer niet te beschadigen worden meegeleverd.

Luisteren : Luisteren naar de Sonus Faber Sonetto VIII is zoals de gehele Sonetto reeks, een waar genot. Zoiets heb je niet eerder gehoord uit luidsprekers van deze prijsklasse. Het hoog is uitermate gedetailleerd en verfijnd. Het middengebied is zeer snel en realistisch. Het laag is plezant, zuiver en strak en gaat echt diep. Maar vooral het geluidsbeeld wat deze Sonus Faber Sonetto VIII kunnen neerzetten is bijzonder. De soundstage is echt groots, voelt natuurlijk aan en is niet overdreven. Alles klinkt zoals het hoort en de plaatsing van de stemmen en instrumenten is zeer precies.

Deze set Sonus Faber Sonetto 8 is aan ons geleverd in Oktober 2018, hij heeft altijd bij ons uitgepakt in het magazijn gestaan en heeft zeer weinig gespeeld omdat de grootste interesse van klanten voornamelijk uit ging naar de Sonetto 3 en de Sonetto 5. Daarom leveren wij deze set gewoon met 2 jaar garantie. De luidsprekers verkeren in nieuwstaat en zijn helemaal compleet inclusief de originele verpakking.

Specificaties :

Merk : Sonus Faber Italië
Model : Sonetto VIII (Sonetto 8)
Type : 3 Weg Vloerstaande Luidspreker
Technische Conditie : Nieuw
Visuele Conditie : Nieuw
Leeftijd in jaren : Nieuw aan ons geleverd in Oktober 2018
Originele Verpakking : Aanwezig
Garantie Ohm-Audio B.V. : 24 Maanden
Inputterminal : Biwiring Inputs
Connectoren : Spades en/of Banaanstekkers
Afmetingen : 119cm x 29cm x 43cm
Frequentierespons : 36Hz – 25.000Hz
Gevoeligheid : 90dB SPL
Crossover : 270Hz, 3.000Hz
Aanbevolen versterker : 50 Watt – 300 Watt
Gewicht : 27Kg Netto per Luidspreker
Uitvoering : Walnoot Hout
Inruil / Trade In’s / Eintausch : Bespreekbaar




EDITORS' CHOICE