NIEUWSPerlisten

Perlisten demonstreert S7t Limited Edition en nieuwe R-serie op High End München

Het Amerikaanse Perlisten en het Franse Trinnov bundelen hun krachten om naar eigen zeggen de meest geavanceerde en krachtigste meeslepende thuisbioscoopdemo ooit gepresenteerd op de High End in München te presenteren. Ervaar deze spannende ruimte in de speciaal gemaakte 18-zits bioscoop in Atrium 3.1, zaal C112. De toegang is uitsluitend op afspraak.

Perlisten S7t Limited Edition

Het absolute icoon van de jonge Amerikaanse luidsprekerfabrikant Perlisten is ongetwijfeld de S7t Limited Edition en het bedrijf is enorm trots om de evolutie van de S7t te presenteren. De Limited Edition is de ‘conclusie’ van een ambitie en dat is de perceptuele luisterervaring bij naar huis brengen. Wees voor de eerste keer ooit op de High-End een van de eersten die de epische prestaties van de S7t Limited Edition ervaart, gepresenteerd op de Audio Reference-stand, en aangedreven door een aantal van de beste beschikbarecomponenten.

Lees ook onze recensie over de Perlisten S7t.

Perlisten Subs uit de R-serie

Dankzij de trickle-downtechnologie van het vlaggenschip uit de D-serie heeft Perlisten een reeks subwoofers met één driver ontwikkeld. De drivers zijn ontwikkeld door het eigen team van ingenieurs. Conussen  van glasvezelcomposiet, meerdere aluminium kortsluitringen, massieve magneten, meerlaagse Nomex-spiders en lichtgewicht aluminium spreekspoeldraad zijn slechts enkele van de belangrijkste ingrediënten.

Perlisten In-Wall en On-Wall subwoofers

De D8iws wordt 's werelds nieuwe standaard als het gaat om In-Wall en On-Wall subwooferoplossingen. Perlisten heeft altijd hoog ingezet en de compromisloze D8iws is daarop geen uitzondering. Het bedrijf laat een voorlopige versie zien van de “dual quattro” driverconfiguratie met zijn eigen externe 3.000 Watt versterker (zoals de D215s).

Maar liefst acht stuks 8-inch woofers met een koolstofvezel conus in een stevige massieve, zwart geanodiseerde aluminium behuizing van tachtig kilogram met interne bitumendemping zal zeker “de wereld op zijn kop zetten”.

MERK

EDITORS' CHOICE