REVIEWBurmester

Porsche Panamera Turbo met Burmester Surround Sound Systeem

Werner Ero | 01 december 2009 | Fotografie Werner Ero | Burmester

Wanneer u dit verhaal leest zitten we al aan het begin van de decembermaand. De dagen zijn kort, de buitentemperatuur is gedaald en na dit economische crisisjaar hebben we eigenlijk vooral behoefte aan warmte, gezelligheid en vooral positief nieuws. Met gepaste trots stel ik u daarom voor aan waarschijnlijk het beste medicijn tegen een depressie, de nieuwe Porsche Panamera met Burmester surround sound systeem.

Deze zeer comfortabele vierpersoons volbloedsportwagen heeft namelijk alle ingrediënten aan boord om zowel geciviliseerd te genieten als volledig ongeremd uit je dak te gaan. En dat dus met vier personen, een kofferbak vol bagage en topgeluidsweergave aan boord.

Mede door mijn vorig jaar gemaakte rit in de prachtige Bentley Continental Flying Spur met aan boord een volledig op maat gemaakt Naim audiosysteem en nog enkele andere grootheden op vier wielen met bovenmodale audiospullen aan boord, kreeg ik onlangs het verzoek van mijn hoofdredacteur of ik misschien zin had in een rit in de nieuwe Porsche Panamera met een zeer geavanceerd Burmester audiosysteem aan boord! Zin hebben is in dit geval nog zacht uitgedrukt, want het Duitse Porsche is één van de weinige autofabrikanten ter wereld die er iedere keer opnieuw in slaagt om een aantal bijna tegenstrijdige eigenschappen zo naadloos te verenigen.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE