Opening Loewe Studio en Open Deur Dagen op vrij. 10, zat. 11 en zon. 12 okt. a.s. bij Van Havere


Redactie HiFi.nl | 08 oktober 2024 | Fotografie Fabrikant

De in de Belgische plaats Kapellen gevestigde audiodealer Van Havere nodigt met genoegen belangstellenden uit voor de feestelijke opening van de nieuwe Loewe Studio, in samenwerking met Scapa Home. Tijdens de Open Deur Dagen op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober a.s. kunnen bezoekers de unieke collectie ontdekken in een inspirerende sfeer van luxe en elegantie.

Loewe Stellar: een nieuwe standaard in luxueus entertainment

Als exclusief hoogtepunt presenteert Van Havere de Loewe Stellar OLED TV-serie, die nieuwe maatstaven zet in luxueus entertainment. Deze televisies combineren de modernste technologie met ambachtelijk design en een vleugje magie voor een onvergetelijke kijkervaring. Welkom in een nieuwe dimensie van tv-uitmuntendheid.

De geïntegreerde magic.light LED-lichtstrip geeft sfeerverlichting die aanpasbaar is naar de persoonlijke voorkeuren. Daarnaast maakt de magic.motion-functie het mogelijk om de tv op de optionele gemotoriseerde vloerstandaard met de afstandsbediening te draaien, zodat altijd vanuit de perfecte hoek kan worden genoten van televisieprogramma’s.

Ontdek Scapa Home: Jouw Thuis, Jouw Stijl

Van Havere is verheugd om aan te kunnen kondigen dat Loewe Studio nu is uitgerust met de prachtige collectie van Scapa Home. “Met de stijlvolle en eigentijdse meubels en decoraties van Scapa Home brengen we een nieuwe dimensie van comfort en elegantie in onze ruimte,” aldus Van Havere.

Adres en contactgegevens Van Havere

Van Havere
Essenhoutstraat 52
2950 Kapellen

 Tel.: +32 (0)3 664 75 68
E-mail: info@vanhavere.be
Website: https://vanhavere.be/