Van Deynen opent showseizoen op vrij. 1 en zat. 2 nov. a.s. met Home Theater Show


Redactie Hifi.nl | 08 oktober 2024 | Fotografie Fabrikant

Van Deynen smart solutions gevestigd in St Nicolaasga trapt het showseizoen weer bijna af. Op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november 2024 vindt namelijk de eerste editie plaats van de Van Deynen Home Theater Show. Dit is de eerste show die volledig in het teken staat van de combi van beeld, geluid en aansturing via domotica. Diverse opstellingen zullen gedemonstreerd worden; van een eenvoudige home cinema setup tot een volledig geavanceerde high end bioscoopruimte.

Van Deynen Home Theater Show eerste weekend van november 2024

Wat gaat Van Deynen zoal doen tijdens de Home Theater Show? Een meeslepende en onvergetelijke ervaring aanbieden, aldus het persbericht. “Tijdens onze open huis dagen in 2022 was onze inhouse thuisbioscoop ook open voor demo’s. De reacties van de bezoekers, die even daarvoor in onze comfortabele bioscoopstoelen een paar film- en concert fragmenten hadden gezien, waren geweldig. De één was tot tranen geroerd, de ander moest vooral even bijkomen van de ”allermooiste bioscoopervaring ooit”, maar bovenal kwam iedereen vooral erg enthousiast en verrast de bioscoop uit,” aldus Jorrit van Deynen. “Wij genieten daar zo van als wij onze passie kunnen delen met anderen.”

Na een bezoek aan de Van Deynen Home theater show zal een avondje bios in de stad nooit meer hetzelfde zijn. “Bij ons vind je een bioscoopgeluid wat veel mensen waarschijnlijk nog nooit hebben ervaren,” aldus Jorrit van Deynen. Ga langs en verken de nieuwste trends in home entertainment en doe inspiratie op voor je eigen setup.

De Van Deynen Home theater show vindt plaats op vrijdag 1 november (van 09:00 uur tot 21:00 uur) en zaterdag 2 november (van 10:00 uur tot 18:00 uur). De show wordt gehouden in het Experience center Van Deynen smart solutions aan de Tsjûkemarwei 21b in Sint Nicolaasga (direct aan de A6). De toegang tot het evenement is gratis en aanmelding vooraf is niet nodig.

De diverse home theater opstellingen zullen bestaan uit AV-systemen van o.a. merken als Dynaudio, Piega, Cambridge Audio, Anthem, Monitor Audio, McIntosh en Yamaha. Meer info over deze merken en wat bezoekers kunnen verwachten tijdens de tweedaagse show is te vinden op https://www.van-deynen.nl/home-theater-show/.

Adres en contactgegevens Van Deynen samrt solutions

Van Deynen Smart Solutions
Tsjûkemarwei 21b
8521 NA Sint Nicolaasga