Cambridge Audio voegt VU-meters en klok toe aan scherm van netwerkspeler CXN100


Sinan Kökbugur | 30 mei 2024 | Fotografie Fabrikant | Cambridge Audio

Cambridge Audio heeft VU-meters en een klokdisplay geïntroduceerd op het centrale kleurenscherm op het front van de Cambridge Audio CXN100 netwerkspeler. De VU-meters en klok komen binnen via een software-update die er overigens al eerder was voor de streaming-versterkers Evo 75, Evo 150 en Evo 150 DeLorean Edition.

Cambridge Audio CXN100

Cambridge Audio heeft netwerkspeler CXN100 begin februari 2024 gelanceerd. Via een over-the-air (OTA) software-update kan elk bestaande CXN100 net als de Evo-modellen deze nieuwe weergaveopties m.b.t. het centrale kleuren informatiescherm ontvangen. Gebruikers kunnen kiezen tussen het bekijken van de VU-meters, een gemakkelijk afleesbare digitale klok of het tonen van de albumhoezen van de spelende muziek.

VU-meters (volt-uitslagmeters) lijken in populariteit toe te nemen. Als een apparaat een informatiescherm heeft met een hoge resolutie is het relatief eenvoudig om VU-meters via de software te vertonen. Voor het overige is er niets aan de CXN100 van Cambridge Audio veranderd.

Lees ook onze recensie over de Cambridge Audio CXN100.