HiFi.nl Veiling Philips Fidelio E5

[now]
DEZE VEILING IS GESLOTEN
WINKELWAARDE
€ 699,00
MINIMUMBOD
€ 200,00
STARTDATUM
12-09-2014 16:00 uur
EINDDATUM
17-09-2014 21:00 uur
NOG TE GAAN
REEDS 0 X GEBODEN.

Philips Fidelio E5

De Philips Fidelio E5-luidsprekers voorzien jouw thuisbioscoop van Surround Sound met de draadloze afneembare achterluidsprekers en subwoofer. Dankzij de Crystal Clear Sound wordt je geluid weergegeven zoals het bedoeld is, of het nu een actiefilm, musical of live-optreden is. Het innovatieve ontwerp wist dan ook de EISA-award voor Best European HT Solution in de wacht te slepen! 

Je kunt Bluetooth-apparaten gemakkelijk koppelen met één druk op de knop dankzij NFC-technologie (Near Field Communications). Tik op een NFC-smartphone of -tablet op het NFC-gebied van een luidspreker om de luidspreker in te schakelen, het koppelen via Bluetooth te starten en te beginnen met het streamen van muziek. 

De ingebouwde Dolby Digital-decoderbox zorgt ervoor dat er geen externe decoder meer nodig is door alle zes kanalen met audio-informatie te verwerken. Dolby ProLogic II biedt vijf kanalen met Surround-verwerking vanaf elke stereobron. Je kunt de draadloze Surround-luidsprekers losmaken van de linker- en rechterhoofdluidspreker en achter in de kamer plaatsen voor een multikanaals Surround Sound-ervaring bij games en films. Als je klaar bent, sluit je de luidsprekers weer aan om naar muziek te luisteren of TV te kijken.

Wat onze recensent te zeggen had over dit systeem? "De Fidelio E5 staat met hoofd en schouders boven conventionele soundbars als het gaat om een weidse muziekervaring. De E5 vult de ruimte zeer goed, en dat is een serieuze plus" en "Wat meteen overtuigt, zijn de prestaties bij het bekijken van films." Dat belooft wat! 

Bied mee op dit draadloze Surround-systeem en wie weet is jouw woonkamer binnenkort omgetoverd tot een heuse thuisbioscoop!

In onze Hi-Veiling vind je mooie A/V apparatuur. Deze producten zijn (nagenoeg) nieuw omdat ze afkomstig zijn uit onze redactie-set of onderdeel zijn van een deal met hifi-importeurs. In elk geval is hier met zorg mee om gegaan, door onze eigen professionals of onze relaties in de branche. Mocht er al sprake zijn van een mankement of beschadiging dan maken wij daar expliciet melding van.

Hoe werkt de veiling?

 

EDITORS' CHOICE