PS Audio - Bridge 1 insteek module

568 x bekeken | geplaatst op 29 april 2021

T.e.a.b.



kenmerken

Merk PS Audio
Categorie Netwerk opslag
Type Brige 1
Serienummer 13-057-01-1 Rev. C (1)
Conditie Gebruikt
Bouwjaar 2015
Geplaatst op 29-04-2021

Beschrijving


De PS Network Bridge verandert de wereld van high-end audio. Ingevoegd in het achterpaneel van de PerfectWave DAC, verbindt de Bridge de PWD, een van `s werelds best klinkende DACS, met uw thuisnetwerk en brengt voor het eerst compromisloze audio met hoge resolutie in uw huis. De bridge maakt high-end audio weer leuk en is eenvoudig te installeren en te bedienen. Met de Bridge geïnstalleerd, is de PerfectWave DAC een ultramoderne, compromisloze muziekserver die wordt bediend via zowel het touchscreen op het voorpaneel als onze iPhone-app. Muziek die op uw harde schijf, NAS of computer is opgeslagen, kan eindelijk worden afgespeeld op uw geavanceerde audiosysteem.

De Bridge is een op maat ontworpen pc-kaart die in de achterkant van elke PerfectWave DAC kan worden geschoven. Als je het in je hand houdt, lijkt het niet veel; maar laat je niet voor de gek houden door zijn kleine formaat. Onder de motorkap van de Bridge bevindt zich een ongelooflijke hoge resolutie 192 kHz 32 bit netwerkinterface met innovaties en technologische doorbraken in overvloed.

De brug is anders dan alles wat ooit is gebouwd tot nu toe. In plaats van een "quasi asynchroon" kloksysteem dat in de meeste systemen die we hebben onderzocht, is de Bridge een echte asynchrone parallelle 32-bits systeembenadering. Dit betekent dat er eigenlijk twee geïsoleerde en afzonderlijke klokken met lage jitter zijn (44,1 kHz en 48 kHz) die totaal geen verband houden met een andere klok in de Bridge voor echte asynchrone prestaties.

Er is ook geen enkele vorm van digitale manipulatie in de Bridge, noch via sample rate converters, noch via DSP`s. Hoewel veel van onze concurrenten vertrouwen op systeembrede klokken en digitale manipulatie om jitter te verminderen en de prestaties te verbeteren, heeft alleen de PS Bridge een echte digitale lens ingebouwd in zijn architectuur, die I2S-muziek met lage jitter biedt zonder enige digitale manipulatie en de verschillen zijn gemakkelijk te horen ; de PS-combo is gewoonweg verbluffend.

Zodra de Bridge een netwerkmuziekstream ontvangt, zoekt het uit wat het oorspronkelijke formaat is (FLAC, WAV, ALAC, MP3, enz.) En converteert het het formaat naar een pure digitale audiostream zonder bijbehorende klokken. Dit is belangrijk omdat deze gegevens, eenmaal geconverteerd naar het onbewerkte formaat, vervolgens in het 256 MB geheugen van de digitale lens kunnen worden geplaatst en vervolgens in I2S rechtstreeks naar de DAC kunnen worden uitgevoerd.

Vergelijk het geluid van een cd- of dvd-schijf via de PWT in de Bridge / DAC-combo en de verschillen zijn zo klein (of helemaal niet) dat je er plezier aan beleeft om met je vrienden te discussiëren naar welke ze luisteren. In meerdere zij-aan-zij A / B-tests hier bij het PS Audio Reference System zijn de verschillen tussen de Bridge en PWT zo klein dat ze niet bestaan.

Kenmerken

Verbind de PWD met het netwerk
32 bit geschikt
192 kHz muziek
500 MHz processor
Ingebouwde digitale lens
256 MB DDR RAM-geheugen voor de lens
Speel audio met hoge resolutie af via het netwerk
Display hoes art
Beheer uw muziekbibliotheek via het netwerk
Speel internetradio
Wordt aangesloten op de achterkant van de PerfectWave DAC
Makkelijk te installeren in enkele minuten
Voordelen

Biedt compromisloze prestaties
Beheer perfect elke bibliotheekgrootte
Zoek naar muziek
Bouw afspeellijsten
Stream muziek van overal ter wereld
Maak verbinding met uw thuisnetwerk
Speel muziek met een resolutie of bitsnelheid af
Converteert een van `s werelds beste DACS naar een muziekserver




EDITORS' CHOICE