Allen & Heath GL2800-56 samen met flightcase, inclusief eigen onderstel/standaard

208 x bekeken | geplaatst op 24 november 2019

€ 1.775,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Overige Tuning Accesoires
Type
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar
Geplaatst op 24-11-2019

Beschrijving


Allen & Heath GL2800-56 samen met flightcase, inclusief eigen onderstel/standaard die ook eens als een harmonica in elkaar schuift, consoles voor live-geluidsversterking vertonen de kwaliteit en details die synoniem zijn met consoles die sommige live-soundinstallaties boven budget zouden brengen. De GL2800 is beschikbaar in een 24, 32, 40, 48 en 56 invoerchassis voor elke toepassing voor geluidsversterking in het midden bereik.
De GL2800-32 is de versie met 56 ingangen, compleet met 56 lijningangen, 56 microfoonvoorversterkers en 8-bus groepsroutering. Er is absoluut geen tekort aan routeringsmogelijkheden met vier speciale stereo-ingangskanalen, 10 extra verzendingen en een 12x4 routeringsmatrixsectie. Ook te zien zijn 1/4 "telefoon TRS-inserts op alle ingangskanalen, extra verzendingen en stereo master-uitgang. Directe uitgangen via 1/4" telefoonaansluitingen zijn voorzien op elk ingangskanaal, waardoor het ingangssignaal direct naar multitrack recorders kan worden gerouteerd, monitor mixers, etc.
Elk ingangskanaal heeft een 4-bands semi-parametrische EQ, compleet met in / uit-schakelaar. Een HPF-filterschakelaar dempt frequenties onder 100Hz met 12 dB per octaaf. Het hoofduitgangsgedeelte bestaat uit linker-, rechter- en mono-uitgangen via gebalanceerde 3-pins mannelijke XLR-aansluitingen. De combinatie van stereo- en mono-uitgangen stelt de ingenieur in staat een stereobeeld te mixen terwijl hij monosignalen naar subs of een afzonderlijke midden (of "C") kanaalmix verzendt.
De Allen & Heath GL2800 is een budgetbewuste, geluidsbevorderende mixer voor werkpaarden die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften in grote clubs, erediensten, theaters, zalen, buitenbandshells, oefenstudio`s, opnamestudio`s en overal een groot formaat , kwaliteit geluid versterkende mixer is nodig.

Buitengewone prestatie
Allen & Heath-circuits zorgen voor een uitzonderlijk lage restruis van de mengkopversterker en uitgangstrappen. Verbeterde microfoonvoorversterkers houden weinig ruis vast en kunnen tot + 34dBu behalve.
Stereo Line-ingangen
Vier speciale stereo-ingangskanalen bieden dubbele L / R-stereolijningangen, voor een totaal van vier stereolijningangen.
Directe microfoonuitgangen
Beide stereo-ingangskanalen hebben ook een monomicrofooningang met een standaard 3-pins gebalanceerde XLR-aansluiting en een 1/4 "telefoonmicrofoonuitgang. De microfoonuitgang is handig voor het voeren van omgevingsmicrofoonsignaal naar recorders, RTA-meetsystemen, enz.
12x4 matrixrouting
De 12x4 Matrix is letterlijk een mixer in een mixer. 4 uitgangskanalen hebben onafhankelijke uitgangsniveauregeling en signaalroutering van een van de 8-subgroepen, L / R stereo of Matrix externe ingangen (12x4). Toepassingen zijn onder meer geassisteerde luistermixen, extra monitormixen, uitzendingen op afstand, zonefeeds, mono-opnames en stereo-opnames.
10 extra verzendingen
10 hulpsturen zorgen voor voldoende routering naar externe effectapparaten, monitors, enz.
8-Sub Groep Uitgangen
8-subgroepen zijn ideaal voor drumkit en achtergrond vocale composities. Individuele kanaalfeeds kunnen ook naar multitrackrecorders worden gerouteerd.
Voegt
1/4 "TRS-telefooninzetstukken bevinden zich op alle ingangskanalen, stereomixuitgang en subgroepen. De inzetstukken maken directe, signaallusroutering naar signaalprocessors, monitormixers, enz. Mogelijk.
Directe uitgangen
Alle ingangskanalen hebben een directe uitgang met een 1/4 "telefoonverbinding. Dit zorgt voor directe routering naar grote multitrack recorders, monitormixers, etc.
Systeemlink
Een optionele kaart biedt de 37-pins D-connectoren die nodig zijn voor het integreren van een extra GL2800. Met de Sys-Link kan de tweede mixer als input-uitbreidingsmodule werken.
met flightcase op wielen (deksel is tevens afschermbord). Compleet met kantelblok voor mengtafel en 19 inch Rack 4he met lade 2he en voeding mengtafel in flight case. Voor 1775 euro (winkelwaarde 2813 euro) Rotterdam t_0614234504 (zie al m`n advertenties hier) onzin bieders reageer ik niet op. Mensen in de muziek doe een goed bod en hij is van jou, prijs onderhandelbaar.
EDITORS' CHOICE