Interieur Apple Store Amsterdam onthuld

Apple heeft op woensdag 29 februari de stickers van de Apple Store in Amsterdam verwijderd. Hierdoor is het eindelijk mogelijk om de winkel in te kijken. iPhoneclub maakte vanmorgen een paar foto's van de winke.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

De beroemde glazen trapApple heeft vannacht de stickers op de ramen van de Apple Store in Amsterdam verwijderd. Hierdoor is het voor het eerst mogelijk om de winkel van binnen te bekijken. iPhoneclub was vanmorgen aanwezig om alvast een paar eerste foto’s te maken. Apple heeft de winkel lange tijd verborgen: voordat het plastic de ramen bedekte, stond er een houten omheining om het Hirschgebouw heen. Op zaterdag 3 maart zal de Apple Store aan het Leidseplein zijn deuren openen.


Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 50 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.