De Beoconnect Core maakt B&O’s luidsprekersystemen draadloos

Bang & Olufsen kondigt vandaag de Beoconnect Core aan, een klein wit kastje dat in wezen een streaming box is die o.a. legacy Bang & Olufsen luidsprekers wijzigt in een draadloos luidsprekersysteem. Met de Beoconnect Core kunnen gebruikers bijvoorbeeld naadloos muziek streamen vanuit hun favoriete app naar luidsprekers van Bang & Olufsen die meer dan dertig jaar geleden op de markt zijn gekomen.

B&O Beoconnect Core

“Ons doel is om product iconen te bouwen die een leven lang meegaan, Beoconnect Core is een belangrijke toevoeging aan ons productaanbod, die ons in staat stelt om deze belofte van duurzaamheid waar te maken. Beoconnect Core verbindt ons verleden met onze toekomst en wordt geleverd met onze vervangbare Mozart streaming module die eenvoudig kan worden geüpgraded naar de nieuwste technologie,” zo vertelt Michael Henriksson, Vice President Productmarketing bij Bang & Olufsen. “Dit betekent dat de producten waar onze klanten van houden jarenlang kunnen worden gebruikt en blijvende herinneringen kunnen blijven creëren.”

Beoconnect Core heeft een minimalistisch uiterlijk en hoeft overigens niet in het zicht te staan. Hij biedt verschillende connectiviteitsopties, zoals Powerlink en USB geoptimaliseerd voor de Beolab 50 en Beolab 90 luidsprekers, en een line-in voor platenspelers en andere bronnen. Bovendien maakt Beoconnect Core het mogelijk om Bang & Olufsen luidsprekers aan te sluiten op schermen van derden met HDMI eARC voor meeslepende film momenten, die worden versterkt met de geluidskwaliteit van Bang & Olufsen.

Met een zacht gebogen, met parel gestraald aluminium chassis dat warmte absorbeert en een niet-geleidende cover om volledige antenne transparantie te garanderen, is het slanke en compacte ontwerp van Beoconnect Core geschikt voor elke kamer. Bovendien kan Beoconnect Core worden geïnstalleerd in Beosound Shape met behulp van een beugel die naadloos kan worden ingevoegd in een Beosound Shape tegel.

De Beonnect Core heeft een adviesprijs van net geen 1.100 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE