NIEUWSCabasse

Producten van Cabasse worden per 1 dec. jl. door Penhold in de Benelux gedistribueerd

Het Nederlandse Penhold BV is per 1 december jl. door de Franse audiofabrikant Cabasse aangesteld als officiële distributiepartner voor hun producten in Nederland, België en Luxemburg. Met de toevoeging van Cabasse heeft Penhold invulling kunnen geven aan de wens om het aandeel ‘connected’ producten binnen de portefeuille verder uit te bouwen. Het is een gegeven dat het smart connected segment binnen de audiobranche al jaren groeiende is. Daarnaast staat vast dat liefhebbers van Luxury en Premium producten, zoals veel producten van Cabasse genoemd mogen worden, een sterke voorkeur hebben voor de vakspeciaalzaak. 

Penhold verdeelt producten van Cabasse in Benelux

Penhold werd in 1934 opgericht en is al decennialang leverancier voor de betere audiospeciaalzaken in de Benelux. Naast Cabasse zijn ook de overige gerenommeerde merken Anthem, Lumin, Martin Logan, Paradigm, Sbooster en Thorens onderdeel van de portefeuille.

Cabasse bestaat al sinds 1950 en behoort tot één van de oudste luidsprekermerken ter wereld. Al vele jaren ontwikkelt het Franse merk unieke audioproducten, waarbij de focus meer en meer op connected hifi is komen te liggen. Zo werden onlangs nog de Cabasse Rialto en Cabasse Abyss Classic Connected-serie producten geïntroduceerd. Beiden zijn high end draadloze systemen die stijl met gemak en kwaliteit samen laten komen. Dankzij de connectiviteit en het unieke luxe design gecombineerd met de superioriteit van de luidsprekers biedt het merk Cabasse veel kansen en de consument veel plezier.

Meer weten ? Kijk dan op de website van Cabasse of de website van Penhold.

MERK

EDITORS' CHOICE