NIEUWSPurecable

De kabels in de Optimus Series van PureCable zijn vanaf nu verkrijgbaar

Tijdens het Dutch Audio Event 2021 was de eerste preview te zien van de nieuwste toplijn Optimus Series van de Nederlandse kabelmaker PureCable. De productlijn is compleet, productierijp en leverbaar.

PureCable Optimus Series

De Optimus Series is volgens de verklaring van PureCable ontstaan uit de jarenlange ervaring die het bedrijf heeft opgedaan met high-end bekabeling. De kabels worden volledig met de hand vervaardigd met nieuwe inzichten, materialen en uitsluitend de meest hoogwaardige producten zonder compromis.

Voor de Optimus power en Optimus speaker wordt gebruikt gemaakt van het zeer hoogwaardige PC-Triple C koper, een materiaal dat voor deze serie specifiek is vervaardigd in opdracht van de fabrikant. De analoge en digitale interlinks worden vervaardigd met een kopergeleider in een samenstelling welke geheim wordt gehouden vanwege het unieke karakter.

Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van puur zijde voor bescherming van de geleiders. Als diëlektricum is een tubing gekozen die uiterst flexibel en zeer sterk is. Een uniek en nieuw materiaal in de audiowereld.

Voor de beste overgangen is net als bij de Master Series gekozen voor connectors van het Australische merk ETI-Research. Dit keer de BRIO variant met een rhodium plating.

Tot dusver is er verkrijgbaar een luidsprekerkabel, stroomkabel, analoog interlink (cinch en XLR), digitaal interlink (cinch en BNC), netwerk- en USB-kabel.

Meer weten? Kijk dan op www.purecable.nl.


EDITORS' CHOICE